Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Ventus

Kärrytie 1, 67600, Kokkola

Tervetuloa meille

Marjo Sinikallio, Hoivakodin johtaja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva
Paikkojen määrä
15
Palvelua kielillä
Suomi
24/7 hoitaja
Kyllä

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Ventus tarjoaa tehostettua palveluasumista ikäihmisille. Pieni, kodikas ja viihtyisä 15-paikkainen hoivakoti on tarkoitettu erityisesti muistisairaille ikäihmisille. Hoivakoti sijaitsee kaupungin laidalla rauhallisella asuinalueella. Ammattitaitoinen henkilökunta on asukkaiden apuna ja tukena ympäri vuorokauden. Pyrimme säilyttämään asukkaan arjen mahdollisimman samansuuntaisena kuin ennen meille muuttoa. Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja, joka perehtyy asukkaan yksilölliseen hoitosuunnitelmaan ja vastaa asukkaan asioista hovakodilla.
Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Asukkaat asuvat omissa huoneissaan, jotka on varusteltu tilavalla wc/suihkutilalla. Asukkaat saavat sisustaa oman asuntonsa mielensä mukaan itselleen kotoisiksi. Asukkaillamme on käytössä yhteiset viihtyisät oleskelutilat joissa on mukava viettää yhteistä aikaa. Ulkoilemaan pääsee helposti turvalliselle ja kauniille piha-alueelle aina sään salliessa.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Kannustamme asukkaitamme aktiivisuuteen ja yhdessä oloon mahdollistaen myös omaan rauhaan vetäytymisen. Aktiviteetteihin voi kuulua esimerkiksi muistelutuokioita, musiikkia, vierailuja sekä pelejä. Kuuntelemme asukkaittemme toiveita aktiviteettien suunnittelussa ja jokainen löytää varmasti itselleen mieleistä ja mielekästä tekemistä. Myös ruokailuhetki on tärkeää yhdessäolon aikaa joka rytmittää arkea. Meillä tarjoillaan maukasta kotiruokaa ikäihmisten ravintosuositukset ja erikoisruokavaliot huomioiden.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":63.8211,"lng":23.161222},"content":"<h4>Attendo Ventus</h4><p>Kärrytie 1, 67600 </br> 67600 Kokkola </br> Länsi-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=63.8211,23.161222' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Kärrytie 1, 67600,
67600 Kokkola
Länsi-Suomi

Löydä meille