Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja sovithan vierailusta etukäteen Attendo-kodin henkilökunnan kanssa.

Attendo Villa Aalto

Lentävänniemenkatu 15, 33410, Tampere

Tervetuloa meille

Sari Ala-Salmi, Hoivakodin johtaja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
59
Huoneen koko
21,5m2
Valmistunut
2010

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Villa Aalto on 2010 avattu hoivakoti Tampereen länsipuolella Lentävänniemessä. Kauniissa rantamaisemissa sijaitsevassa hoivakodissa on 59 asuntoa ympärivuorokautisen palveluasumisen asukkaille. Tarjoamme myös väliaikasta hoivaa asukkaan yksilöllisiin tarpeisiin. Henkilökunta on paikalla ympäri vuorokauden ja jokaiselle asukkaalle laaditaan hoitosuunnitelma ja nimetään omahoitaja.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Attendo Villa Aallossa on neljä kodikasta pienkotia, jotka tarjoavat ympärivuorokautista, ammattitaitoista ja yksilöllistä hoivaa ja huolenpitoa. Kaikilla asukkailla on omat 21,5m2 kokoiset huoneet, jotka sukas vois sisustaa kodikkaaksi omilla tutuilla tavaroillaan. Ryhmäkodeissa on yhteiset esteettömät ruokailu- ja oleskelutilat, lisäksi hoivakodista löytyy yhteinen sauna, joka lämpiää asukkaiden toivoessa.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Hoivakoti Attendo Villa Aallossa toimii aktiivisesti erilaisia kerhotyyppisiä ryhmiä, kuten käsityökerho. Ulkoilu kuuluu olennaisena osana arkeen. Ulkoilemme useimmiten iltapäivisin, hoitajien vuoronvaihteessa, tällöin hoitajamme ulkoilevat asukkaiden kanssa kauniissa pihapiirissämme. Huomioimme kodin arjessa myös juhlapyhät ja merkkipäivät. Toivotamme myös omaiset lämpimästi tervetulleiksi mukaan toimintaamme

"Olen asunut Villa Aallossa 8 vuotta ja tämä tuntui alusta asti kodilta. Rakastan tätä paikkaa!"

Nainen, 84 Villa Aallon asukas

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":61.5324993,"lng":23.6986909},"content":"<h4>Attendo Villa Aalto</h4><p>Lentävänniemenkatu 15, 33410 </br> 33410 Tampere </br> Länsi-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=61.5324993,23.6986909' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Lentävänniemenkatu 15, 33410,
33410 Tampere
Länsi-Suomi

Löydä meille