Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Villa Tavastia

Lukkarinkuja 3, 13500, Hämeenlinna

Tervetuloa meille

Taru Lamminpää, Hoivakodin johtaja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
60
Huoneen koko
22 m2
Valmistunut
2010
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044 4944082

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Villa Tavastia hoivakoti tarjoaa ympärivuorokautista palveluasumista sekä lyhytaikaista palveluasumista ikäihmisille. Villa Tavastiassa asukas saa turvallista ja ammattitaitoista hoivaa ja huolenpitoa. Henkilökunta on paikalla ympäri vuorokauden. Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja ja laaditaan henkilökohtainen hoivasuunnitelma. Talomme on viihtyisä ja turvallinen vaihtoehto kodiksi, kun itsenäinen arki ei enää ole mahdollista.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Hoivakodin jokaisella asukkaalla on oma tilava huone, jossa on invamitoitettu wc/suihkutila. Huoneensa asukkaat voivat sisustaa omilla tutuilla tavaroillaan kotoisiksi. Asukkailla on myös käytössään viihtyisät yhteiset tilat sekä turvallinen ja esteetön piha-alue.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Villa Tavastiassa on oma virikeohjaaja, joka suunnittelee säännöllistä virikkeellistä viikko-ohjelmaa. Ryhmätoiminta toteutetaan yhdessä moniammatillisen henkilökunnan kanssa. Päivittäinen ulkoilu on otettu osaksi hoivakodin arkea ja sen toteutumista seurataan. Omaiset ovat aina tervetulleita taloon, eikä erillisiä vierailuaikoja ole Villa Tavastia on TunteVa- talo. TunteVan toiminta-ajatuksena on myös se, että hoitajat menevät muistisairaan ihmisen maailmaan. Ainoastaan näin suhtautumalla voimme ymmärtää paremmin hänen tarpeitaan ja käyttäytymistään.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.9793207,"lng":24.4259292},"content":"<h4>Attendo Villa Tavastia</h4><p>Lukkarinkuja 3, 13500 </br> 13500 Hämeenlinna </br> Etelä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=60.9793207,24.4259292' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Lukkarinkuja 3, 13500,
13500 Hämeenlinna
Etelä-Suomi

Postiosoitteemme on Lukkarinkuja 3, Hämeenlinna, mutta paikalle löytää myös Taula-Matintie -osoitteella.

Löydä meille