Hoivakotivierailuihin liittyvät käytännöt vaihtelevat alueellisesti. Vierailut sisätiloissa onnistuvat, jos kunta sen sallii. Voit tarkistaa paikkakunnan tilanteen Attendo-kodin henkilökunnalta samalla, kun sovit vierailusta.

Attendo Villa Tavastia

Lukkarinkuja 3, 13500, Hämeenlinna

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
60
Huoneen koko
22 m2
Valmistunut
2010

Tervetuloa meille

Hoivakodin johtajaMilja Lundahl

Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044944082

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Villa Tavastia hoivakoti tarjoaa ympärivuorokautista palveluasumista sekä lyhytaikaista palveluasumista ikäihmisille. Villa Tavastiassa asukas saa turvallista ja ammattitaitoista hoivaa ja huolenpitoa. Henkilökunta on paikalla ympäri vuorokauden. Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja ja laaditaan henkilökohtainen hoivasuunnitelma. Talomme on viihtyisä ja turvallinen vaihtoehto kodiksi, kun itsenäinen arki ei enää ole mahdollista.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Hoivakodin jokaisella asukkaalla on oma tilava huone, jossa on invamitoitettu wc/suihkutila. Huoneensa asukkaat voivat sisustaa omilla tutuilla tavaroillaan kotoisiksi. Asukkailla on myös käytössään viihtyisät yhteiset tilat sekä turvallinen ja esteetön piha-alue.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Villa Tavastiassa on oma virikeohjaaja, joka suunnittelee säännöllistä virikkeellistä viikko-ohjelmaa. Ryhmätoiminta toteutetaan yhdessä moniammatillisen henkilökunnan kanssa. Päivittäinen ulkoilu on otettu osaksi hoivakodin arkea ja sen toteutumista seurataan. Omaiset ovat aina tervetulleita taloon, eikä erillisiä vierailuaikoja ole Villa Tavastia on TunteVa- talo. TunteVan toiminta-ajatuksena on myös se, että hoitajat menevät muistisairaan ihmisen maailmaan. Ainoastaan näin suhtautumalla voimme ymmärtää paremmin hänen tarpeitaan ja käyttäytymistään.

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.9793207,"lng":24.4259292},"content":"<h4>Attendo Villa Tavastia</h4><p>Lukkarinkuja 3, 13500 </br> 13500 Hämeenlinna </br> Etelä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=60.9793207,24.4259292' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Lukkarinkuja 3, 13500,
13500 Hämeenlinna
Etelä-Suomi

Löydä meille