Hoivakotivierailuihin liittyvät käytännöt vaihtelevat alueellisesti. Vierailut sisätiloissa onnistuvat, jos kunta sen sallii. Voit tarkistaa paikkakunnan tilanteen Attendo-kodin henkilökunnalta samalla, kun sovit vierailusta.

Attendo Villa Toukola

Pihlajarinteentie 9, 62900, Alajärvi

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
31
24/7 hoitaja
Kyllä
Palveluseteli käy
Kyllä

Tervetuloa meille

Hoivakodin johtajaAnu Myllärinen

Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 0444944423

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Alajärvellä sijaitseva Attendo Villa Toukola tarjoaa vanhuksille ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa 31:lle ikäikäihmisille. Hoivakoti on turvallinen ja viihtyisä vaihtoehto ikäihmiselle, jolle itsenäinen arki ei ole enää mahdollista. Meillä asuminen on portaantonta eli meiltä ei tarvitse muttaa pois kunnon muuttuessakaan.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Kodissa on 29 yhden hengen huonetta ja kaksi suurempaa huonetta, jotka on tarkoitettu avioparille tai sisaruksille. Hoivakodissa on viihtyisät yhteiset oleskelu- ja ruokatilat yhteiseen ajanviettoon. Omalla pihalla mahdollisuus turvalliseen ulkoiluun. Villa Toukolan ruoka valmistetaan hoivakodin omassa keittiössä ja maittavat ateriat nautitan yhdessä asukkaiden voimavarat huomioiden.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Arki kodissa on asukkaittensa näköistä. Hoivakodin arki koostuu muun muassa lehtien ja kirjojen luvusta, musiikin kuuntelusta, ulkoilusta, jumppahetkistä, leivontatuokioista. Teemme kesäisin retkiä luontoon. Hoivakodissamme vierailee päiväkodin lapsia, musiikkiryhmiä ja eri seurakuntien edustajia. Kaikille asukkaille tarjotaan mahdollisuus osallistua näihin tilaisuuksiin oman kunnon ja mielenkiinnon mukaan.

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":63.0001054,"lng":23.8159263},"content":"<h4>Attendo Villa Toukola</h4><p>Pihlajarinteentie 9, 62900 </br> 62900 Alajärvi </br> Länsi-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=63.0001054,23.8159263' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Pihlajarinteentie 9, 62900,
62900 Alajärvi
Länsi-Suomi

Löydä meille