Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Villa Lauriina

Nimismiehenmäki 1, 02770, Espoo

Tervetuloa meille

Suvi Mustonen, Hoivakodin johtaja

Tavoitettavissa arkisin klo 8-15

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Ympärivuorokautinen hoiva, Palvelut ikääntyneille
Paikkojen määrä
35
Valmistunut
2010
24/7 hoitaja
Kyllä

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Villa Lauriinassa ammattitaito muistisairaiden aidosta kohtaamisessa on hioutunut jo vuodesta 2010 lähtien. Hoivakoti tarjoaa tehostettua palveluasumista 35 ikäihmiselle. Osaava henkilökunta on asukkaiden apuna ja tukena ympäri vuorokauden.

Asukkaaksi Villa Lauriinaan pääsee kunnan kautta, palvelusetelillä tai kokonaan itsemaksavana.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Attendo Villa Lauriinassa asukkaamme asuvat esteettömässä, kodikkaassa ympäristössä. Tilat ovat valoisat ja avarat. Asukkaamme asuvat pääosin omissa yhden hengen huoneissa, joissa jokaisessa on oma kylpyhuone. Ryhmäasuminen mahdollistaa turvallisen arjen, eikä kenenkään tarvitse olla yksin. 

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Villa Lauriinan kahdella pihalla kelpaa nauttia kesästä ja osallistua perennapuutarhan hoitoon tai nurmikon haravointiin. Tuolijumppaa, tanssimista, tietokilpailuja, leivontaa ja saunomista järjestetään säännöllisesti. Seurakunnan kanssa on ajoittain hartaushetkiä ja tutut ammattiesiintyjät piristävät juhlapäivinä.

Villa Lauriinassa on hyvin vakiintunut yhteistyö vapaaehtoisten sekä lähikoulujen ja –päiväkotien kanssa. Teemme myös retkiä hoivakodin ulkopuolelle.

Viikko-ohjelmamme

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.21516,"lng":24.64789},"content":"<h4>Attendo Villa Lauriina</h4><p>Nimismiehenmäki 1, 02770 </br> 02770 Espoo </br> Etelä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=60.21516,24.64789' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Nimismiehenmäki 1, 02770,
02770 Espoo
Etelä-Suomi

Löydä meille