Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, mikäli sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Sovi vierailusta aina etukäteen Attendon-kodin henkilöstön kanssa.

Attendo Viskuri palvelukoti ja tukikodit

Viskurintie 11, 37500, Lempäälä

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Mielenterveyskuntoutujien asumispalvelut, Tehostettu palveluasuminen, Tukiasuminen, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
28
Huoneen koko
20-35 m2
Valmistunut
2018

Tervetuloa meille

AluepäällikköTaina Aitto-oja

Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044-4942704

Palvelumme

Tavoitteellista tukea

Attendo Viskuri tarjoaa tehostettua ja kuntouttavaa palveluasumista 18 vuotta täyttäneille mielenterveyskuntoutujille. Viskurissa on 16 tehostetun palveluasumisen paikkaa sekä 9 palveluasumisen paikkaa. Meillä on uudet, esteettömät tilat sekä viihtyisä ympäristö ja pihapiiri. Palvelukoti sijaitsee Lempäälässä, rauhallisella Hauralan alueella. Viskurista on hyvät liikenneyhteydet keskustaan, jonne on matkaa 2,5km

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Oma koti

Palvelukodissa on 16 asukashuonetta tehostetun palveluasumisen tarpeisiin kahdessa eri siivessä. Asukashuoneet ovat 20m2 ja kaikissa huoneissa on oma suihku- ja wc. Palveluasumista tarjotaan samassa pihapiirissä sijaitsevissa 35m2 rivitaloyksiöissä. Asunnoissa on keittiöt, joten asukkaat voivat valmistaa ruoan itse. Kuntouttavassa palveluasumisessa asukkaat harjoittelevat ohjatusti itsenäisen elämän taitoja, niin että voisivat edelleen kuntoutua itsenäisempään asumiseen. Kevyempää tukiasumista on tarjolla keskustan itsenäisemmissä tukiasunnoissa.
Kaikkien asukkaiden yhteiskäytössä on oleskelu-, ruokailu-, ryhmätila sekä sauna- ja pyykinpesutilat. Viihtyisä ja turvallinen pihapiiri sekä iso katettu terassi tarjoaa hyvät puitteet ulkoiluun ja puuhasteluun.

Arki ja aktiviteetit

Omannäköistä elämää

Asukkaat osallistuvat palvelukodin päivittäiseen toimintaan oman toimintakykynsä mukaan, hoitamalla pieniä vastuualueita ja opettelemalla erilaisia kodin töitä. Arjen taitojen opettelu ja ylläpitäminen antaa valmiuksia itsenäisempään asumiseen. Aktiivinen ryhmä- ja virkistystoiminta tuo mielekästä tekemistä ja sisältöä päiviin. Asukkaita kannustetaan osallistumaan toimintaan, jokaisen voimavarat ja toimintamahdollisuudet huomioiden. Virikkeitä asukkaille tarjotaan muun muassa liikunnan, käsitöiden, työtoiminnan, keskustelun ja ulkoilun parista.

Tärkeää tietoa muuttajalle

Tarjoamme laadukasta kuntoutusta ja asumispalveluita ympäri Suomen kuntoutuspolun eri vaiheissa. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Mitä tarkoittaa tukiasuminen, voinko tulla asumaan lemmikin kanssa, miten palvelukotiin pääsee asukkaaksi? Olemme koonneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä.

Seuraa arkea yksiköissämme!

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":61.3090156,"lng":23.7363297},"content":"<h4>Attendo Viskuri palvelukoti ja tukikodit</h4><p>Viskurintie 11, 37500 </br> 37500 Lempäälä </br> Länsi-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=61.3090156,23.7363297' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Viskurintie 11, 37500,
37500 Lempäälä
Länsi-Suomi

Löydä meille