Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Wehola

Veholankatu 5, 39700, Parkano

Tervetuloa meille

Marjut Päljänoja, Palvelukodin johtaja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Mielenterveyskuntoutujien asumispalvelut, Tehostettu palveluasuminen, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
16
Valmistunut
2019
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044 780 8060

Palvelumme

Yksilöllistä tukea

Attendo Wehola on Parkanoon 2019 avautunut tehostettua ja kuntouttavaa palveluasumista mielenterveyskuntoutujille tarjoava palvelukoti. Henkilöstöä on paikalla ympäri vuorokauden. Pyrimme asukaskohtaisesti löytämään toimintaa verkostoistamme ympäriltämme ja kuntouttamaan asukkaitamme itsenäisempään asumiseen ja arkeen. Palvelumme ovat asukaslähtöisesti suunniteltuja ja tavoitteellisia. Palvelumme perustuu asukkaidemme tavoitteisiin ja niiden saavuttamiseen. Tavoitteet puolestaan perustuvat tavoiteltuun tilanteeseen, perustuen asukkaan toimintakykyyn ja taitoihin sekä tilaajakunnan tekemään palvelusuunnitelmaan.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Toimiva, turvallinen ja viihtyisä ympäristö

Kuntoutumista tukeva palvelu muodostuu kodinomaisesta, viihtyisästä ja asiakkaan henkilökohtaisia tarpeita vastaavasta asumisesta, sekä hyvinvointia ja kuntoutumista edistävistä toimintatavoista. Asukashuoneita on 16 ja kaikki ovat yhden hengen huoneita. Puolessa huoneista on minikeittiö. Jokaisen huoneen yhteydessä on oma wc/ suihku.

Arki ja aktiviteetit

Yksilöllinen ja toiminnallinen arki

Veholan toiminnassa korostuu aikuisuus sekä jokaisen ihmisen osallisuus ja vastuu niin omassa elämässään kuin yhteiskunnan jäsenenäkin. Kodin toimintaan kuuluu tavallisten elämään sekä henkilökohtaiseen hyvinvointiin liittyvien asioiden hoito ja opettelu. Yhdessä asukkaiden kanssa asioidaan muun muassa kaupassa, pankissa sekä apteekissa. Myös arkipäiväisten asioiden, kuten esimerkiksi ruuanlaiton, siivoamisen ja hygienian hoidon opettelu kuuluvat arkeen. Asukkaita kannustetaan osallistumaan toimintaan, jokaisen voimavarat ja toimintamahdollisuudet huomioiden. Kodin innostavasta ja monipuolisesta viriketoiminnasta löytyy jokaiselle kuntoutujalle mieleistä tekemistä. Virikkeitä asukkaille tarjotaan muun muassa liikunnan, käsitöiden, työtoiminnan, keskustelun ja ulkoilun parista.

Seuraa arkea yksiköissämme!

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":62.0084172,"lng":22.9983475},"content":"<h4>Attendo Wehola</h4><p>Veholankatu 5, 39700 </br> 39700 Parkano </br> Länsi-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=62.0084172,22.9983475' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Veholankatu 5, 39700,
39700 Parkano
Länsi-Suomi

Löydä meille