Hyppää sisältöön

Meillä voit maksaa fysioterapiapalveluitamme ePassin Hyvinvointiedulla

14.5.2023
Attendo Terapia Oulun toimipisteellä voit maksaa palveluita myös ePassin hyvinvointiedulla. Palveluvalikoimastamme löydät fysioterapiapalvelut sisältäen mm. faskia-käsittelyn ja hieronnan. Löydät meidät osoitteesta Teknologiantie 14, Oulu. Tervetuloa osaavien ammattilaistemme käsiin!

Jaa

Onko sinulla käytössäsi ePassi ja etsit palveluita joihin sitä voisit hyödyntää?

Niska on jumissa ja päätä särkee ja mietit mikä auttaisi? Eipä hätää! Meillä Attendo Terapia Oulun toimipisteellä voit maksaa fysioterapiapalvelut hyvinvointiedulla ja autamme sinua tarpeidesi mukaisesti.

Palveluvalikoimastamme löytyy suosittu ja vaikuttavuudeltaan tehokas Faskia-manipulaatio, jolla pystytään vaikuttamaan kehon paikallisiin pehmytkudosperäisiin kiputiloihin ja mahdollisiin kireyksiin. Vaihtoehtoisesti klassinen hieronta edistää lihaksiston aineenvaihduntaa ja rentoutumista. Uutena tukihoitomuotona käytössämme on X-Cryo huippukylmähoito kohdennettuun kiputilojen hoitoon.

Ammattitaitoinen henkilökuntamme arvioi tilanteesi yksilöllisesti ja valitsee siihen sopivat kuntoutusmenetelmät kivun lievittämiseksi. Tervetuloa tutustumaan palveluihimme Oulun Linnanmaalla osoitteessa Teknologiantie 14.

Ajanvarauksen voit hoitaa puhelimitse 0447480275 tai kätevästi nettiajanvarauksestamme osoitteesta https://www.nettiajat.fi/2075/nettiajanvaraus/index/corporate_id:2