Hyppää sisältöön

Attendo Terapia Oulu Seniorimessuilla Oulussa 16.-17.9.2023

14.8.2023
Mietityttääkö oma tai läheisesti kotona pärjääminen toimintakyvyn näkökulmasta? Attendo Terapia Oulun tiimin fysioterapeutit esittelevät fysioterapiapalveluitamme syksyn 2023 Seniorimessuilla Ouluhallissa 16.9.-17.9. Tule kuulemaan lisää kotiin tarjottavista kotikuntoutuspalveluistamme ja testaamaan kotona pärjäämiseen tarvittavia taitoja. Lämpimästi tervetuloa esittelypisteellemme osastonro 8.

Jaa

Tiesithän, että fysioterapiavastaanotto voi olla kotonasikin? Oulun fysioterapiatiimi tuottaa kuntoutuspalveluita kotikäynteinä Oulussa ja sen lähialueilla.

Kotikuntoutuksen tavoitteena on ylläpitää kotona pärjäämisessä tarvittavia fyysisiä ominaisuuksia ja mahdollistaa kotona asuminen mahdollisimman pitkään. Fysioterapeutin ammattitaidon avulla tunnistamme toimintakykysi vahvuudet ja haasteet asuinympäristössäsi, joiden pohjalta luomme sinulle henkilökohtaiset tavoitteet hyvinvointisi edistämiseksi ja osallistumisen mahdollistumiseksi arjen toimintaympäristössäsi.

Yleisimpiä kotiarkea haittaavia, luonnollisesti ikääntymiseen liittyviä toimintakyvyn muutoksia voivat olla mm. heikentynyt tasapaino ja siitä johtuvat kaatumiset, lihaskunnon heikentyminen erityisesti alaraajoissa sekä rasituskestävyyden heikkeneminen. Näiden myötä esimerkiksi portaiden nousu tai jopa tuolilta seisomaannousu voivat tuntua raskailta, kävelymatkat lyhentyvät ja luonnossa liikkuminen on työläämpää. Fysioterapeutin opastamalla harjoittelulla pystymme vaikuttamaan myönteisesti kaikkiin yllä mainittuihin tilanteisiin keventäen arkesi askeleita.

Tervetuloa kuulemaan aiheesta lisää ja esittämään arkea askarruttavat kysymyksesi meille Seniorimessujen osatolle nro 8. Attendo Terapia Oulun osaavat fysioterapeutit auttavat sinua siitä eteenpäin.