Hyppää sisältöön

X°CRYO™- Huippukylmähoito

4.6.2023
X°CRYO™ Huippukylmähoito auttaa moneen vaivaan. Tule kokemaan uusi kotimainen lääkkeetön kivunhoitomenetelmä toimipisteellemme osoitteessa Teknologiantie 14, Oulu! Ajanvaraukset 044 7480275 tai nettiajanvarauksestamme. Saatavilla myös lahjakortteja sekä sarjahoitokortteja alennetuin hinnoin. Tarjoushinta 10.6.- 31.7.2023 tehtyihin hoitoajanvarauksiin!

Jaa

X°CRYO™ on kylmää ilmaa ja lämmönvaihtelua käyttävä paikallinen huippukylmähoitolaite, joka auttaa moniin kiputiloihin ja vaivoihin. 

Hoidon vaikutus perustuu jäähdytetyn ilman avulla tuotettuun paikalliseen lämpöshokkiin halutulla hoitoalueella, joka aktivoi kehon omien "kipulääkehormoneiden" toimintaa.

220214-CTN_078_olkapää.jpg

Kylmähoitoa käytetään hoitona lihaskipuihin, niveltulehduksiin, ihosairauksiin, tehokkaampaan vammoista palautumiseen ja yleiseen hyvinvointiin. Se vähentää turvotusta, nestevuotoa, nivelkipua, tulehduksia ja parantaa verenkiertoa. Hoito nopeuttaa toipumista vammoista ja lääketieteellisistä toimenpiteistä. Hoidolla on lievittäviä vaikutuksia myös kroonisissa kiputiloihissa sekä niveltulehduksissa.

xcryo neliö postaus v4.png

X°CRYO™ nopeuttaa lihasten palautumista, vähentää maitohappojen määrää, parantaa lihasten liikkuvuutta ja yleistä elastisuutta. Huippukylmähoito auttaa useimpiin urheiluvammoihin, kipuihin, nyrjähdyksiin, venähdyksiin ja pehmytkudoskipuihin.

Palveluistamme löydät nyt X°CRYO™ huippukylmähoidot. Ensimmäiseen hoitokertaan suosittelemme 45min käyntiä (56€), jonka aikana tehdään hoidon tarpeen kartoitus, hoitosuunnitelma, kohdealueen paikallishoito ja hoitoa tukevat toimet sekä arvio hoidon vasteesta. 15min käynti (29€) sisältää kohdealueen paikallishoidon ja hoidon vasteen arvioinnin.

29.9.2023 X°CRYO™- asiakaspäivälle ennakkovaraajan etuna palvelu tarjoushinnoin!

Huippukylmähoito 45min 49€
Huippukylmähoito 15min 25€

Ajanvaraukset 044 7480275 tai suoraan Nettiajanvarauksestamme

Sarjahoidot nyt alennetuin hinnoin (á 29€):

- 3 sarjan hoidosta kolmas käynti -30% listahinnasta (yht 78€)

- 5 sarjan hoidosta viides käynti puoleen hintaan (yht 130€)

-10 sarjan hoidosta kymmenes käynti ilmaiseksi (yht 250€)