Hyppää sisältöön

Fysioterapeuttiopiskelijan kokemus työelämäharjoittelusta Attendo Terapia Tampereella

23.4.2024
Tämän blogitekstin on kirjoittanut fysioterapeuttiopiskelija Veera Niskanen. Tekstissä hän kertoo kokemuksestaan työharjoittelusta Attendo Terapia Tampereella.

Jaa

"Suoritin kolmannen työelämarjoittelun Attendo Terapia Tampereella. Pääsin kiertämään eri fysioterapeuttien kanssa eri yksiköissä Tampereella, Kangasalalla, Pälkäneellä ja Ylöjärvellä. Päiväni koostuivat pääasiassa hoivakotityöskentelystä, yksilöasiakkaista ja ryhmistä sekä päiväkeskustoiminnasta. Näiden lisäksi pääsin osallistumaan allasterapiaan ja lasten ryhmän ohjaukseen.

Harjoittelun aikana opin uutta muun muassa apuvälineistä ja niiden luovutusperusteista, yksilö- ja ryhmänohjauksesta, fysioterapeuttisesta tutkimisesta ja arvioimisesta sekä kuntoutussuunnitelman laatimisesta. Pääsin työskentelemään moniammatillisessa tiimissä ja yhdessä loimme asiakkaille turvallisen ja viihtyisän arjen.

Harjoittelun aikana sain suunnitella, tehdä ja työskennellä itsenäisesti, mutta samalla sain tukea toimintaani ohjaajaltani ja muilta fysioterapeuteilta. Sain aina vastauksia mietteisiin ja pulmiin, mutta samalla omat näkemykseni ja ideani huomioitiin asukkaiden kuntoutuksessa. Työilmapiiri oli avoin ja kannustava.

Kaiken kaikkiaan harjoittelu oli antoisa sekä opettavainen ja siitä jäi hyvä kokemus. Minulle myös avautui ensimmäinen fysioterapeutin sijaisuus kesäksi, josta olen hyvin innoissani. " 

 

Attendo Terapia Tampereen fysioterapiaharjoittelupaikat vuodelle 2024 ovat kaikki varattuna. 

Vapautuvia paikkoja voi katsoa täältä.