Hyppää sisältöön

Attendo mukana tuoreella Johdon agendalla -podcast-kaudella: aiheet pureutuvat hyvinvointiyhteiskuntamme tärkeimpiin kysymyksiin

12.10.2022
Attendo on tänä syksynä mukana Johdon agendalla -podcast-kaudella neljän jakson verran. Ensimmäisessä jaksossa Riikka Tannerin kanssa keskustelemassa on Attendo Suomen toimitusjohtaja Virpi Holmqvist. Loput jaksot julkaistaan lokakuun 2022 aikana.

Jaa

Ensimmäisessä podcast-jaksossa Virpi Holmqvist avaa kuulijoille muun muassa sitä, miksi Attendon oli välttämätöntä aloittaa yrityskulttuuria ja useita toimintamalleja koskeva muutosmatkansa ja missä muutosmatkalla mennään nyt. Keskustelua käydään myös toimialamme murroksesta ja hoivan tulevaisuudesta sekä tietenkin Attendon toiminnan ytimestä eli kohtaamisista.

Lähdimme mukaan Johdon agendalla -podcasteihin, sillä sosiaalipalveluiden kysymykset koskettavat yhteiskunnassamme jokaista suomalaista. Attendo on hoiva-alalla suuri, 15 000 henkilön työnantaja ja tärkeä osa hyvinvointiyhteiskuntaa. Vuonna 2020 aloittamamme muutosmatka etenee mukavassa tahdissa ja haluammekin nostaa esille kaikkia niitä yksittäisiä asioita, mitä tämän kokoinen yrityskulttuurin muutos edellyttää onnistuakseen.

Väestön ikääntyminen, osaajapula, työn tekemisen tavat ja teknologian hyödyntäminen ovat kaikki yhteisiä asioitamme. Haluamme olla suunnannäyttäjiä ja kantaa vastuumme tässä yhteiskunnallisessa keskustelussa. Kaiken tämän keskellä pidämme fokuksen hyvissä kohtaamisissa, jotta jokainen Attendo-kodissa asuva voi elää omannäköistään, täyttä elämää kaikkine tarpeineen ja toiveineen. Johdon agendalla -podcast pureutuu aiheisiin Attendon näkökulmalta ja antaa katsauksen siihen, miten murroksessa oleva hoiva-ala vaikuttaa meidän jokaisen elämään – tavalla tai toisella.

Kuuntele ensimmäisen jakso Johdon agendalla -podcastista Spotifysta tai Soundcloudista.

Tulevissa Johdon agendalla -jaksoissa keskustelemassa on Virpi Holmqvistin lisäksi Attendon henkilöstökokemusjohtaja Terhi Lindgren, asiakaskokemus-, vastuullisuus- ja viestintäjohtaja Susanna Paloheimo sekä asiakaskokemuksen asiantuntija Minna Linna. Kaikki jaksot ilmestyvät kuunneltavaksi lokakuun 2022 aikana.

Johdon agendalla -podcast nostaa keskusteluun ajankohtaisia johtamisen teemoja ja ilmiöitä, juuri niitä aiheita mitä johtoryhmien ja hallitusten agendalle kuuluu tai sinne pitäisi kuulua. Johdon agendalla kantaa ottavat johtajat ja asiantuntijat ovat omien alojensa suunnannäyttäjiä ja edelläkävijöitä, heitä yhdistää sekä rohkeus että ennakkoluulottomuus ja kyky haastaa muiden ajatusten lisäksi myös omaa ajatteluaan.

Lue aiheesta lisää Johdon agendalla -verkkosivuilta