Hyppää sisältöön

Attendo Otontuvan toiminta siirtyy Essotelle yhteisellä sopimuksella

25.5.2022
Kangasniemellä sijaitsevan Attendo Otontuvan toiminta siirtyy 1.6.2022 alkaen Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Essotelle. Asukkaiden ei tarvitse muuttaa pois hoivakodista, eikä muutos näy heidän arjessaan.

Jaa

Kangasniemellä sijaitsevan Attendo Otontuvan toiminta keskeytetään johtuen henkilöstöpulasta. Otontuvan henkilökunta siirtyy Attendolta Essoten työntekijöiksi.

Attendo ja Essote ovat neuvotelleet asiasta ja päätyneet yhdessä siihen, että toiminnan jatkuvuus voidaan turvata tällä tavoin.

– Olemme tehneet lukuisia rekrytointitoimenpiteitä saadaksemme Otontupaan lisää henkilökuntaa ja olleet tilanteesta koko ajan tiiviissä yhteydessä palvelun tilaajaan eli Essoteen. Toimilupamme mukainen henkilöstörakenne on mahdoton saavuttaa, joten olemme yhteisellä päätöksellä päätyneet tähän ratkaisuun, sanoo Attendon aluejohtaja Simo Saaranen.

– Essote ja tuleva hyvinvointialue turvaa asiakkaiden hoivan ja hoidon jatkuvuuden sekä henkilöstön veto- ja pitovoiman jatkossa. Asiaa olemme valmistelleet yhteistyössä Attendon kanssa, sanoo Eeva Häkkinen, vs. vastuualuejohtaja Essoten vanhus- ja vammaispalveluista

Otontuvassa on tällä hetkellä 27 asukasta. Essotella on Otontuvan kiinteistössä jo valmiiksi omaa toimintaa.

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt ystävällisesti aluejohtaja Simo Saaraselle Attendon viestinnän kautta viestinta (at) attendo.fi tai puh. 044 407 2011.

Essoten haastattelupyynnöt ystävällisesti vs. vastuualuejohtaja Eeva Häkkiselle eeva.hakkinen@essote.fi  tai  puh 044 351 2321.