Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Telkänsiiven puutteet on korjattu 10.5.2022

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto on tänään kertonut STT:lle, että Jyväskylässä sijaitsevan Attendo Telkänsiipi -hoivakodin toiminnassa todetut puutteet on nyt korjattu.

Avin mukaan Attendo Telkänsiivessä on laitettu kuntoon kaikki sille määrätyt korjaukset. Aluehallintovirasto tiedotti huhtikuussa hoivakodissa havaituista ongelmista, jotka avi oli todennut valvontakäynnillä helmikuussa.

– Olemme helmikuusta alkaen korjanneet havaittuja epäkohtia, kuten johtamista ja ongelmia työkulttuurissa. Systemaattinen työ on tuottanut hyvää tulosta. Jokaisella attendolaisella on sadan prosentin vastuu asioista, joista tulee tietoiseksi. On tärkeää huomata kaikki hyvä, mitä Attendo-kodeissa kaikkialla Suomessa tehdään päivittäin. Yhtä tärkeää on ymmärtää, että emme hyväksy epäkohtia. Ne on nostettava esiin, jotta niihin voidaan puuttua, sanoo Attendon Suomen toimitusjohtaja Virpi Holmqvist.