Hyppää sisältöön

Joensuussa aukeaa uusi ja moderni Attendo-koti vastaamaan ikääntyneiden palvelutarpeisiin

8.4.2024
Attendo avaa Joensuuhun uuden Attendo-kodin, jolla vastataan osaltaan alueen ikääntyneiden palvelutarpeisiin. Uusi koti on nimeltään Aallonharja ja sieltä löytyy paikka ympärivuorokautiseen hoivaan jopa 104 ikäihmiselle.

Jaa

Muutto uusiin tiloihin on alkanut heti huhtikuun alussa. Aallonharjan viralliset avajaiset pidetään 11.4. kutsuvierastilaisuutena, jolloin myös sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuso on tutustumassa tiloihin.

Attendo Aallonharjan avautumisen myötä Attendo Mertakodin, jonka väistötilat ovat olleet Kontiolahdella, sekä Attendo Joenhoiva muuttavat saman Aallonharjan katon alle.

”Attendo Aallonharja on uusi ja moderni yksikkö, jossa toteutuu 2020-luvun laadukas hoiva. Sijainti on loistava ja palvelee asukkaidemme läheisiä sekä tietenkin henkilöstöämme”, sanoo ikäihmisten palveluista vastaava liiketoimintajohtaja Esko Sutelainen.

”Ikääntyneiden määrä ja sitä myötä palvelutarve kasvaa. Tähän haasteeseen Suomen pitää vastata, vaikka hyvinvointialueilla onkin tiukka taloustilanne. Me Attendolla haluamme toimia, ja toimimmekin, tässä hyvinvointialueiden vahvana kumppanina. Autamme mahdollistamaan samaan aikaan sekä hyvän hoivan ja omannäköisen elämän luomisen ikäihmisten viimeisille vuosille, että kustannustehokkuuden”, Sutelainen jatkaa.

Lisätiedot:

Liiketoimintajohtaja (ikäihmisten palvelut) Esko Sutelainen, p. 040 586 2735

Aluejohtaja (Itä-Suomi, Keski-Suomi, kotihoito) Simo Saaranen, p. 040 550 7358

Attendo Aallonharjan avajaiset pidetään 11.4. kutsuvierastilaisuutena kello 9.30 alkaen. Median edustajilla on mahdollisuus osallistua tilaisuuteen, jossa myös ministeri Kaisa Juuson tervehdys. Ilmoita halukkuudestasi osallistua Joensuun Hoiva- ja palveluyhdistys ry:n toiminnanjohtaja Jukka Tuunaselle, jukka.tuunanen@joenkoti.fi

Havainnekuvia Attendo Aallonharjasta: