Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja sovithan vierailusta etukäteen Attendo-kodin henkilökunnan kanssa.

Kilpailu- ja kuluttajavirasto hyväksyi Kaunialan osakekaupan ehdoitta 16.5.2022

Kilpailu- ja kuluttajavirasto on perjantaina 13.5. hyväksynyt Kaunialan sairaala Oy:n osakekaupan Vantaan kaupungin ja Attendon välillä ilman rajoituksia tai ehtoja. Näin ollen omistajanvaihdos tulee toteutumaan 1.6.2022.

Kauniala jatkaa itsenäisenä yhtiönä myös Attendon omistaessa yhtiön osakkeet. Attendo esittäytyy Kaunialan henkilökunnalle mahdollisimman pian sen jälkeen, kun omistajavaihdos on toteutunut. Kaupan toteutuminen on iso mahdollisuus Attendolle, toteaa toimitusjohtaja Virpi Holmqvist. Uusia näkymiä avautuu myös Kaunialaan.

– Nyt pääsemme vihdoin keskustelemaan avoimesti Kaunialan ja sen kampuksen kehittämisestä! Odotamme innolla yhteistyön käynnistymistä ja tutustumista toimintatapoihin puolin ja toisin. Tapaamisten ja infotilaisuuden aikataulu täsmentyy lähiaikoina, sanoo Kaunialan toimitusjohtaja Mervi Ahlroth.

Attendo Oy ei anna haastatteluita kauppaan liittyen ennen kuin virallinen omistajavaihdos on tehty.

Lisätietoja Kaunialasta löytyy osoitteesta www.kauniala.fi 

Lisätietoja Attendo-konsernin Suomen-liiketoiminnasta löytyy osoitteesta www.attendo.fi ja sijoittajatietoa osoitteesta www.attendo.com