Hyppää sisältöön

Suomalaisten luottamus Attendoon parani viime vuodesta

3.6.2021
Attendon maine suomalaisten silmissä on hieman parantunut. Tämä käy ilmi T-Median 2.6.2021 julkaisemista sote-alan Luottamus & Maine -tutkimuksen tuloksista.

Jaa

T-Media tutki tällä kertaa valittuja sosiaali- ja terveysalan yrityksiä. Attendo tunnistettiin yksityisiä hoivapalveluja tarjoavaksi toimijaksi, jonka palveluja oltiin valmiita suosittelemaan tai hankkimaan hieman innokkaammin kuin aiemmin.

Luottamus Attendoon on kasvanut monella tavoin. Vastaajat arvioivat tutkimuksessa yrityksen hallintoa, taloutta, johtamista, innovatiivisuutta, vuorovaikutusta, tuotteita ja palveluita, työpaikkaa ja vastuullisuutta. Parannusta on näillä kaikilla luottamuksen osa-alueella.

Suurin parannus suuren yleisön mielikuvissa tapahtui vastuullisuuden, tuotteiden ja palvelujen sekä hallinnon alueilla.

 Kolmen kärjessä ovat tekonivelsairaala Coxa, Terveystalo ja Mehiläinen. Attendo sijoittuu sote-alan yritystoimijoiden joukossa toiseksi huonoimmalle sijalle.

– Maineemme ja luottamus meitä kohtaan vahvistuvat yksi kohtaaminen kerrallaan. Attendon viime vuonna alkaneella muutosmatkalla parannamme monin tavoin toimintakulttuuriamme ja päivitämme useita toimintamallejamme. Tutkimuksen tulokset kertovat matkamme etenevän toivottuun suuntaan, sanoo toimitusjohtaja Virpi Holmqvist.

Tutkimukseen sosiaali- ja terveysalan yrityksistä osallistui 4 513 iältään 15–65-vuotiasta suomalaista. Vastaajiksi valikoidaan ihmisiä, jotka tunnistavat arvioitavan yrityksen ja joilla on siihen jonkinlaista kosketuspintaa. Attendon tunnettuutta arvioi yhteensä 906 suomalaista, joista validin organisaatioarvion antoi 211 vastaajaa.