Tuemme Attendo Portin senioriasukkaita muutoksessa ja järjestämme keskustelutilaisuuden

6.4.2023
Pyrimme kaikin keinoin auttamaan ja tukemaan Kuopion Attendo Portin senioriasuntojen asukkaita siinä muutoksessa, jonka vuokrasopimuksen irtisanominen aiheuttaa. 

Jaa

Attendo on kertonut julkisuudessa ja kuopiolaisen Attendo Portin senioriasuntojen asukkaille, että irtisanomme heidän vuokrasopimuksensa 30.9.2022 mennessä. 

Päätös on herättänyt laajasti mielipahaa ja hämmennystä senioriasuntojen asukkaissa. Olemme tästä hyvin pahoillamme. Emme onnistuneet viestimään irtisanomisesta ja siihen johtaneista syistä niin, että asukkailla ja heidän läheisillään olisi ollut riittävästi aikaa käsitellä tietoa ja siitä aiheutuvia seurauksia. 

 Asukkaidemme hyvinvointi on meille palveluntuottajana ensiarvoisen tärkeää. Haluamme kohdata asukkaamme arvostavasti ja heitä tukien. Tässä emme nyt onnistuneet, ja pyydän sitä anteeksi, sanoo aluejohtaja Minna Hirvaskoski. 

Kuullaksemme Attendo Portin senioriasuntojen asukkaita järjestämme heille ja heidän läheisilleen keskustelutilaisuuden, jossa he voivat esittää kysymyksiä ja voimme yhdessä keskustella ratkaisuista. Tiedotamme asukkaita ja heidän läheisiään tilaisuuden ajankohdasta pian.  

Pyrimme kaikin keinoin auttamaan ja tukemaan Attendo Portin senioriasuntojen asukkaita siinä muutoksessa, jonka vuokrasopimuksen irtisanominen aiheuttaa.