Hyppää sisältöön

Attendo aloittaa keskushallintoa koskevat yhteistoimintaneuvottelut

26.5.2020
Attendo Suomi -konserni aloittaa yhteistoimintaneuvottelut tuotannollisten ja taloudellisten syiden perusteella. Neuvottelut koskevat palvelutoimintoja eli keskushallintoa.

Jaa

Neuvottelujen ulkopuolella ovat alueorganisaation, ateria- ja puhtauspalveluihin sekä lastensuojelun/perhehoidon palveluihin kuuluvat hallinnollistakin työtä tekevät henkilöt.

Tuotannolliset ja toimintojen mahdolliseen uudelleen järjestelyyn liittyvät syyt johtuvat mm. vuoden takaisen hoivakriisin esiin nostamista muutostarpeista osaamisvaatimuksissa ja toimintakulttuurissamme. Taloudelliset syyt johtuvat tappioista vuonna 2019 ja alkuvuonna 2020 koronapandemian aiheuttamista, yllättävistä, suurista kulueristä.

Harkittu vähennystarve on enintään 0 - 9 henkilöä ja lisäksi työnantaja harkitsee kaikkia hallinnon työntekijöitä koskevia, enintään viikon kestäviä lomautuksia. Sen lisäksi tarkastellaan nykyisiä toimintamalleja ja konsernissa käynnissä olevia projekteja. Työnantaja pohtii kaikkia mahdollisia toimia, joilla toimintoja voidaan sopeuttaa, jotta henkilöstöön kohdistuvat vaikutukset jäisivät mahdollisimman pieniksi.

Toimitusjohtaja Virpi Holmqvistin haastattelupyynnöt pyydämme ystävällisesti osoittamaan asiakaskokemus- ja viestintäjohtaja Susanna Paloheimolle p. 044 494 2122 tai susanna.paloheimo@attendo.fi.