Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Roosa nauha -kampanjan pullia ja leipiä syödään taas Attendolla 24.9.2019

Attendo osallistuu jälleen kaikkien hoiva- ja palvelukotiensa voimin Syöpäsäätiön Roosa nauha -kampanjaan. Syys-lokakuun aikana kaikissa noin 400 yksikössä tarjotaan Roosa-pullia ja Roosa-leipiä kerran viikossa. Viime vuonna Attendon Roosa nauha -osallistumisesta kertyi lähes 14 000 euron potti hyväntekeväisyyteen.

– On hienoa, että voimme olla taas mukana tukemassa tärkeää rintasyöpätutkimusta. Kampanjaan osallistumisemme sai viime vuonna paljon kiitosta, joten päätimme jatkaa sitä, kertoo ateria- ja puhtauspalvelupäällikkö Jonna Parviainen.

Jokaisesta Roosa-pullasta lahjoitetaan 2 senttiä ja jokaisesta Roosa-leivästä 10 senttiä Syöpäsäätiön keräykseen, jonka tuotoilla tuetaan suomalaista rintasyöpätutkimusta ja kehitetään uudenlaisia hoitomuotoja. Roosa-leivonnaisia tarjotaan Attendon hoiva- ja palvelukodeissa joka viikko koko keräysajankohdan ajan.

– Yhteiset ruoka- ja kahvihetket ravitsevat sekä kehoa että mieltä. Meistä on mahtavaa, että niillä voidaan tämän lisäksi tehdä hyvää myös Roosa nauha -kampanjan muodossa, Parviainen jatkaa.

Roosa nauha -päivää vietetään tänä vuonna 11.10. Lisätietoja tänään käynnistyneestä Roosa nauha -kampanjasta saat Syöpäsäätiön verkkosivuilta.