Hyppää sisältöön

Vireko voitti kilpailutuksen Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen ateriapalveluista

19.2.2024
Attendon ateriapalveluyhtiö Vireko Oy valmistaa 1. syyskuuta 2024 lukien maistuvia aterioita Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen asukkaille. Vireko toimii ennestään Päijät-Hämeessä, Vantaan ja Keravan alueella sekä Kainuussa.

Jaa

Syyskuun alusta lukien uusia asiakkaitamme ovat Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen hoivakotien ja päivätoiminnan asukkaat sekä alueen terveysasemien vuodeosastojen potilaat. Toimitamme aterioita Espoon, Kauniaisten, Kirkkonummen, Karkkilan, Vihdin ja Lohjan alueen toimipisteisiin.

Länsi-Uudellamaalla työskentelee jatkossa noin 60 virekolaista, joista osa siirtyy liikkeenluovutuksella ja osa rekrytoidaan kevään ja kesän aikana. Länsi-Uudellamaalla avautuu siis hyviä työmahdollisuuksia ateriapalveluiden ammattilaisille. Virekolla tuemme henkilökunnan osaamisen kehittämistä ja parannamme systemaattisesti johtamispalveluja.

Virekon kasvun takana on systemaattinen työ asiakkaiden hyväksi. Vireko on aktiivisesti kuunteleva kumppani, jonka toiminta pohjautuu vahvasti asiakas- ja henkilöstöpalautteen keräämiseen, laadunvalvontaan ja tiiviiseen yhteistyöhön tilaajan yhteyshenkilöiden kanssa.

Vireko on osa Attendo Suomea, jolla on pitkä kokemus ja vahva ymmärrys hoiva- ja ateriapalveluiden tuottamisesta Suomessa. Yhdessä Attendon ja Virekon keittiöt valmistavat yli 23 miljoonaa ateriaa vuodessa.

Lisätietoja: liiketoimintajohtaja Satu Puustinen, Vireko Oy, p. 044 407 2151