• Ändra språk
  • Pelailua

Attendo Haga

Tehostettu palveluasuminen · Ikäihmiset Muistisairaat

Attendo Haga on ikäihmisten tehostettua palveluasumista tarjoava hoivakoti Uusikaarlepyyssä. Hoivakodissamme on yhteensä 30 asukaspaikkaa. Haga on viihtyisä ja turvallinen ikäihmisten koti, jossa talon asukkaat elävät mieltymyksiensä mukaista elämää.

Hoivakodin johtaja

Jennie Rosengård

Puhelin: 044 494 1240

Soita ja kysy lisää Attendo Hagasta!

Yhteystiedot Katso tarkemmat yhteystiedot

Department
Nurse 0768000000
Vastaava sairaanhoitaja: 044 494 1243
Vastaava sairaanhoitaja: 044 494 1243

Osoite

Östra Åvägen 7, Nykarleby

Ruoka

Tarjoamme hoivakodissamme ikäihmisten ravintosuosituksien mukaiset ruuat.  Ruoka toimitetaan hoivakotiin saman talon terveyskeskuksen keittiöstä. Erityisruokavaliota noudattavilla on mahdollisuus saada ohjeistuksen mukaiset ateriat ja jokainen saa tarvittaessa apua ruokailussa. 

Lisätietoja

Attendo Haga

Olemme ikäihmisten asumisyksikkö, jossa talon asukkaat elävät mieltymyksiensä mukaista elämää. Hoivakotimme sopii kodiksi ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville ikäihmisille. Hoivakodissamme on 30 asukaspaikkaa.  Jokaisessa asukashuoneessa on oma invamitoitettu wc ja suihkutila. Hoivakodissamme on myös viihtyisät ja kotoisat yhteiset tilat, jossa asukkaamme voivat viettää yhteistä aikaa.  Asukkaiden käytössä on myös luonnonläheinen ja turvallinen piha-alue. Hoivakodin pihalla on pergola, jossa on kesällä mukavaa viettää aikaa. 

Toiminnallinen arki

Attendo Hagan hoivakodissa toteutetaan kuntouttavaa työotetta - ikäihmisen omia voimavaroja tukemalla hänen arjestaan voidaan tehdä aktiivisempaa ja mielekkäämpää, jolloin myös viriketoiminnalle on paremmat edellytykset. Viriketoiminta on laajaa ja monipuolista ja sitä suunnitellaan ja kehitetään asukkaiden toiveiden mukaan. Järjestämme mm. luonto-, ympäristö-, liikunta- ja kulttuuripainotteista toimintaa. Sosiaalisiin voimavaroihin ja suhteisiin kiinnitetään päivittäin huomiota. Järjestämme myös viriketoimintaa, johon omaiset pääsevät säännöllisesti osallisiksi.

Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja ja laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma. Tavoitteenamme on säilyttää asukkaan elämä laadultaan ja sisällöltään samansuuntaisena kuin ennen meille muuttoa. Teemme aktiivista yhteistyötä omaisten kanssa.