• Juhannantupa terass
  • Attendo Juhanantupa - slideshow - Juhanantupa-01
  • Attendo Juhanantupa - slideshow - Juhanantupa-05
  • Attendo Juhanantupa - slideshow - Juhanantupa-04
  • Attendo Juhanantupa - slideshow - Juhanantupa-03
  • Attendo Juhanantupa - slideshow - Juhanantupa-02

Attendo Juhanantupa

Tammikuussa 2016 ovensa avannut Palvelukoti Juhanan tupa sijaitsee Porin Koivulassa viihtyisällä asuinalueella, lähellä monimuotoisia palveluita. Palvelukodissa on 15 paikkaa jo aikuisikään ehtineille kehitysvammaisille asukkaille, jotka tarvitsevat ympärivuorokautista tukea ja apua arjesta selviytymisessään. Palvelukoti Juhanan tuvassa aikuiset kehitysvammaiset asukkaat saavat tukea ja apua ympärivuorokauden. Jokaista asukasta tuetaan yksilöllisesti asukkaan tarpeiden mukaisesti, joko vain kevyesti ohjaten ja suuntaa näyttäen arjen askareissa tai avustaen kaikissa arjen toiminnoissa.

Palvelukodin päällikkö

Hanna Kangasniemi

Hanna Kangasniemi

Puhelin: 044 7249 189

Tavoitettavissa Arkisin Klo 8-16

Yhteystiedot Katso tarkemmat yhteystiedot

Ohjaajat; puh. 044 7546 852 tavoitettavissa vuorokauden ympäri

Puhelin: Hoitajat 24/7 p. 044 754 6852

Osoite

Koivukuja 5, 28360, Pori

Lisätietoja

 

Palvelukoti Juhanan tupa 

Juhanan tuvan fyysiset tilat ovat esteettömät ja niissä on turvallista liikkua. Palvelukodissa on tilat 15 asukkaalle ja kodin jokaisella asukkaalla on käytössään oma huone, jossa on ajanmukaiset ja tilavat wc- ja kylpyhuonetilat. Juhanan tuvan asukkaat saavat kalustaa ja sisustaa huoneensa omilla rakkailla tavaroillaan mieleisekseen. Omien huoneiden, eli omien kotiensa lisäksi asukkailla on käytössään viihtyisät yhteiset tilat joissa ruokaillaan, rentoudutaan, nautitaan yhdessä olosta sekä puuhataan ja touhutaan monenmoista arjen askaretta ja harrastetta. Tuvan keittiössä valmistuu terveellistä ja maistuvaa kotiruokaa sekä herkkuja arjen kahvihetkiin ja erilaisiin juhliin. Pihamaalle pääsee ulkoilemaan ja virkistäytymään, lisäksi kodin saunan löylyistä pääsevät aina nauttimaan halukkaat saunojat.

Yksilöllistä asumista

Palvelukoti Juhanan tuvassa aikuiset kehitysvammaiset asukkaat saavat tukea ja apua ympärivuorokauden. Jokaista asukasta tuetaan yksilöllisesti asukkaan tarpeiden mukaisesti, joko vain kevyesti ohjaten ja suuntaa näyttäen arjen askareissa tai avustaen kaikissa arjen toiminnoissa. Kodin toiminnan tavoitteena on tarjota paljon tukea tarvitseville asukkaille mahdollisuuksia elää hyvää ja monipuolista arkea sekä harjoitella elämiseen ja asumiseen liittyviä taitoja ja osallistua erilaisiin harrastus- ja työtoimintoihin palvelukodin ulkopuolella mahdollisimman itsenäisesti.

Suunnitelmallista kuntoutusta

Jokaisen asukkaan omat yksilölliset voimavarat sekä kommunikaatioon, oppimiseen ja vuorovaikutukseen liittyvät erityistarpeet otetaan huomioon, kun asukkaan arjen eloa ja oloa ohjaavaa kuntoutussuunnitelmaa laaditaan ja päivitetään. Asukkaan omat toiveet huomioidaan suunnitelmassa. Juhanan tuvan kuntoutustoiminnassa hyödynnetään Toimi- menetelmää asukkaan voimavarojen ja psykososiaalisen toimintakyvyn kuvaamiseen.

Elämänmakuista arkea

Tuvan arkipäiviä rytmittävät erilaisten kodin askareitten tekeminen, työ- ja viriketoiminta, harrastukset, opiskelu sekä erilaiset retket ja tutustumiskäynnit. Asukkaiden läheiset, ystävät ja muu tukiverkosto ovat lämpimästi tervetulleita osallistumaan asukkaan arkeen ja kuntoutukseen. Asukkaiden tukena on vuorokauden ympäri sydämellään työtään tekevä henkilökunta, joka on saanut koulutuksensa sosiaali- ja terveysalalle. Juhanan tuvan toiminnan tavoitteena on asukkaiden Hyvä Olo arjen jokaisena hetkenä!

Attendo Juhanan tuvan päivä- ja työtoiminta

Attendo Juhanan tuvan päivä- ja työtoiminnassa järjestetään päivä- ja työtoimintaa viitenä päivänä viikossa maanantaista perjantaihin. Päivä- ja työtoimintaa järjestetään niin kotona kuin palveluasumisessa asuville henkilöille. 

Lue tästä lisää Juhanan tuvan päivä- ja työtoiminnasta.