Hyppää sisältöön

Attendo Vilppo

Attendo Vilppo on kodinomainen erityistason lastensuojeluyksikkö Hämeenkyrössä. Vilpon toimintaideologiana on antaa lapsille sellainen kasvuympäristö ja tuki, missä hän pystyy kokemansa perusturvallisuuden sekä luotettavan aikuisen ihmisen myötä kasvamaan ja kehittymään itsenäiseksi yksilöksi.

Yhteystiedot

Unit contact image
Unit contact image

Osoite

 • Opintie 5

 • 39100 Hämeenkyrö

 • Pirkanmaa

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä - 7

  Huoneen koko - 12 m2

  Valmistunut - 2008

  Hyvinvointialue - Pirkanmaan hyvinvointialue

 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä tukea

Lapsen arki rakentuu henkilökohtaisen viikko-ohjelman mukaisesti ja koulunkäynti on tärkeä osa perusarkea. Pyrimme luomaan Vilpon arjen ennakoitavaksi ja sujuvaksi, lapsen yksilölliset tarpeet huomioiden. Toiminnallisuus ja yhdessä tekeminen liittyy vahvasti Vilpon arkeen. Lasten omat perheet ovat tärkeä osa arkeamme ja pyrimme heidän kanssa hyvään osallistavaan yhteistyöhön, joka näkyisi lapsen hyvinvointina.

Luottamuksellisen ja hyvän omaohjaajasuhteen rakentumisen eteen teemme työtä heti sijoituksen alusta alkaen. Erityisosaamistamme on työskentely maahanmuuttaja tai monikulttuuristen lasten kanssa.

Attendo Vilppo - Hyvä kohtelu kuvina

Hyvän kohtelun suunnitelma
Story image

Oma koti

Attendo Vilppo sijaitsee Hämeenkyrön idyllisessä maisemassa lähellä palveluja sekä kulkuyhteyksiä.  Vilpon tilat ovat kodinomaiset ja viihtyisät. Yksikkö on seisemän paikkainen ja tarkoitettu 7- 17 vuotiaille lapsille. Tarjoamme lapsille turvallisen sekä säännöllisen kasvuympäristön, jossa hänen on hyvä kasvaa ja kehittyä ikätasoisesti oma elämäntilanne huomioon otettuna.

Vilpon ohjaajina toimii kokeneet sosiaali- ja terveysalan ammattilaiset, jotka ovat turvallisia, vastuullisia ja motivoituneita kasvatuksen ammattilaisia.