Hyppää sisältöön

Attendo Omppu Lammi

Attendo Omppu Oy:llä on kaksi perustason lastensuojeluyksikköä, Nastolassa ja Lammilla. Attendo Ompun Lammin yksikön toiminta-ajatus on tarjota lapselle ja perheelle ammattitaitoista ja laadukasta, heidän tarpeitaan vastaavaa lastensuojelupalvelua.

Yhteystiedot

Osoite

  • Huovinmäki 1

  • 16900 Lammi

  • Kanta-Häme

  • Kartta

Tietoja

  • Paikkojen määrä: 7

Story image

Omppu Lammi tarjoaa yksilöllistä tukea

Ompussa toiminnan keskiössä on kodinomaisuus ja yksilöllisyys. Huomioimme lapset ja perheet yksilöinä, ja rakennamme työskentelyn lapsen ja perheen tarpeista lähtien. Arjessa kuulemme, osallistamme ja keskustelemme, lapsi ja lapsen etu ovat kasvatustyömme kulmakiviä.

Omaohjaajat tekevät yhteistyötä tiiviisti sosiaalitoimen ja lapsen verkoston kanssa, ja luovat lapsen ympärille toimivan tukiverkoston. Omaohjaajatyöskentelyä tehdään omaohjaajaparina, työskentely on suunniteltua ja tavoitteellista. Työskentely pohjautuu asiakassuunnitelmapalaveriin ja siellä sovittuihin asioihin. Omaohjaajaparin tukena on moniammatillinen työryhmä ja työvälineenä toimii. mm hoito- ja kasvatussuunnitelma sekä lapsen hyvinvointikartta.

Lammin Ompussa on 7 asiakaspaikkaa ja meillä työskentelee 8 vakituista ohjaajaa, psykiatrinen sairaanhoitaja, sairaanhoitaja YAMK, kaksi sosionomia, kolme lähihoitajaa ja yksi nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaaja. Lisäksi meillä on useampi vakituinen tuntityöntekijä. Ompussa on tiivis ja kattava palaverikäytäntö, joka mahdollistaa tiedonkulun ja ”punaisen langan” säilymisen työskentelyssä.