Hyppää sisältöön

Attendo Omppu Nastola

Attendo Omppu Oy:llä on kaksi perustason lastensuojeluyksikköä, Nastolassa ja Lammilla. Attendo Ompun Nastolan yksikössä on 7 asiakaspaikkaa 7-18-vuotiaille lapsille.

Yhteystiedot

Unit contact image
Unit contact image

Osoite

  • Kukkastie 1

  • 15560 Nastola

  • Päijät-Häme

  • Kartta

Tietoja

Story image

Omppu Nastola tarjoaa yksilöllistä tukea

Nastolan Omppu sijaitsee rauhallisella paikalla, hyvien kulkuyhteyksien varrella, noin 15 minuutin ajomatkan päässä Lahden keskustasta. Ylä- ja alakoulu sijaitsevat muutaman sadan metrin päässä Ompusta. Ompun toiminta-ajatus on tarjota lapselle ja perheelle ammattitaitoista ja laadukasta, heidän tarpeitaan vastaavaa lastensuojelupalvelua. Ompussa toiminnan keskiössä on kodinomaisuus ja yksilöllisyys. Huomioimme lapset ja perheet yksilöinä, ja rakennamme työskentelyn lapsen ja perheen tarpeista lähtien. Arjessa kuulemme, osallistamme ja keskustelemme, lapsi ja lapsen etu ovat kasvatustyömme kulmakiviä. Omaohjaajat tekevät yhteistyötä tiiviisti sosiaalitoimen ja lapsen verkoston kanssa, ja luovat lapsen ympärille toimivan tukiverkoston. Omaohjaaja työskentelyä tehdään omaohjaajaparina, työskentely on suunniteltua ja tavoitteellista. Työskentely pohjautuu asiakassuunnitelmapalaveriin ja siellä sovittuihin asioihin. Omaohjaajaparin tukena on moniammatillinen työryhmä ja työvälineenä toimii. mm hoito- ja kasvatussuunnitelma sekä lapsen hyvinvointikartta.

Nastolan Ompussa työskentelee 7 vakituista ohjaajaa; sairaanhoitaja, kaksi sosionomi YAMK:ta, kaksi  sosionomi AMK:ta ja kaksi lähihoitajaa. Lisäksi meillä on useampi vakituinen tuntityöntekijä. Ompussa on tiivis ja kattava palaverikäytäntö, joka mahdollistaa tiedonkulun ja ”punaisen langan” säilymisen työskentelyssä.