Hyppää sisältöön

Attendo Sammalkallio

Attendo Sammalkallio on kauniilla paikalla Espoossa sijaitseva ikäihmisten hoivakoti. Tarjoamme tehostettua palveluasumista.

Yhteystiedot

 • Miia Singo
 • Hoivakodin johtaja

 • miia.singo@attendo.fi
 • 044 494 0150
 • Hei, tavoitat minut parhaiten arkisin klo 8-16 välillä. Puhelinnumerot ryhmäkoteihimme löytyvät Lisää yhteystietoja -kohdasta.

Osoite

 • Kalliorinne 39

 • 02770 Espoo

 • Uusimaa

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä - 59

  Huoneen koko - 21 m2

  Valmistunut - 2019

  Hyvinvointialue - Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue

  24/7 hoitaja - Kyllä

  Palveluseteli käy - Kyllä

 • Erikoisosaaminen : Muistisairaat
 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä hoivaa

Hoivakodin tilaratkaisuissa on kiinnitetty erityistä huomiota esteettömyyteen ja turvalliseen asumiseen. Attendo Sammalkallio tarjoaa palveluitaan ikäihmisille Espoossa, kauniilla luonnonläheisellä alueella. Tarjoamme tehostettua palveluasumista. Läheiset ovat aina tervetulleita vierailemaan hoivakodilla.

Story image

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Jokaisella asukkaalla on oma 21 m2:n kokoinen huone, jossa on peruskalusteet ja WC/kylpyhuone - muuten asukkaat saavat sisustaa kotinsa itse. Huoneet ovat yhden hengen huoneita. Hoivakodissa on asukkaille yhteiset oleskelu- ja ruokailutilat, piha, tilava lasitettu parveke sekä viihtyisä saunaosasto. Kaikki tilaratkaisut on suunniteltu ikäihmisten tarpeet huomioiden esteettömiksi ja turvallisiksi.

Story image

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Attendon hoivakodeissa toteutetaan kuntouttavaa työotetta - ikäihmisen omia voimavaroja tukemalla hänen arjestaan voidaan tehdä aktiivisempaa ja mielekkäämpää. Hoivakodin toiminnalliset tuokiot kattavat mm. luonto-, ympäristö-, liikunta- ja kulttuuripainotteista toimintaa. Sosiaalisiin voimavaroihin ja suhteisiin kiinnitetään päivittäin huomiota ja järjestämme myös yhteisöllistä toimintaa, johon läheiset pääsevät säännöllisesti osallisiksi.

 
Viikko-ohjelmamme
Story image

Kuntouttava toiminta

Arki hoivakodissamme on asukkaidensa näköistä. Korostamme kuntoutuksen ja aktiivisen arjen merkitystä, ja meillä työskentelee fysioterapeutti osana moniammatillisia tiimejämme. Fysioterapeuttimme vastaa siitä, että kuntouttava hoitotyö on osana arjen toimintoja ja että se perustuu asukkaan omiin voimavaroihin.

Fysioterapeutti ohjaa esimerkiksi liikunta- ja muistikuntoutusryhmiä ja vastaa siitä, että asukkaillamme on käytössään tarpeelliset ja oikeanlaiset apuvälineet. Fysioterapeutti vastaa myös asukkaittemme kuntoutussuunnitelmista sekä yksilöllisistä kuntoutustavoitteista.

Haluaisitko työskennellä Sammalkalliossa?

Olemme avaamassa Sammalkallioon uutta ryhmäkotia ja etsimme uusia lähihoitajia tiimiimme.

Katso lisätiedot ja hae meille 💙

Hae työpaikkaa

Lisätietoja palveluistamme

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso tästä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää
Tietoa muuttajalle

Tietoa muuttajalle

Muutto hoivakotiin on suuri muutos ja uusi elämänvaihe voi mietityttää. Myös omaisilla voi herätä kysymyksiä, millaista läheisen elämä on Attendo-kodissa. Polku uuteen kotiin -oppaaseen olemme keränneet tietoa siitä, mitä hoivakotiin muuttaessa käytännössä tapahtuu. Lataa opas tästä:

Lue lisää