Hyppää sisältöön

Attendo Tapiolan Aallotar

Attendo Tapiolan Aallotar on kaunis hoivakoti erinomaisella paikalla Espoon Tapiolassa. Hoivakotimme tarjoaa tehostettua palveluasumista pääosin vaikeasti muistisairaille asukkaille. Talo on kahdessa kerroksessa ja asukkaat jakautuvat neljään pienryhmään.

Yhteystiedot

Osoite

  • Kivennavantie 15

  • 02130 Espoo

  • Uusimaa

  • Kartta

Tietoja

Story image

Yksilöllistä hoivaa

Osaava henkilökunta on asukkaiden apuna ja tukena ympäri vuorokauden. Lisäksi hoivakodissa toimii oma fysioterapeutti sekä avustavaa henkilökuntaa.

Story image

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Jokaisella asukkaalla on oma valoisa huone kylpyhuoneella. Yhteisessä käytössä on viihtyisät oleskelutilat. Talossa on myös oma turvallinen piha ja lasitettu parveke, jossa asukkaat voivat ulkoilla myös itsenäisesti.

Tilat on suunniteltu tukemaan yhteisöllisyyttä sekä merkityksellistä ja aktiivista arkea.

Story image

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Tarjoamme asukkaille heidän toiveidensa mukaista elämää turvallisessa ympäristössä, jossa asukkaille tutut hoitajat ovat lähellä. Tavoitteenamme on tukea hyvinvointia, arjen omatoimisuutta, sosiaalista kanssakäymistä sekä tuottaa onnistumisen iloa.

Aallottaressa on aina mahdollisuus ulkoiluun. Ulkoilla voi myös kävelyreiteillä Pohjois-Tapiolan viihtyisällä pientaloalueella. Lisäksi erilainen yhdessätekeminen, kuten leivonta ja askartelu, kuuluvat vahvasti arkeemme. Toimintakykyä ylläpidetään talon oman fysioterapeutin ja  avustavan henkilökunnan avulla. 

Viikko-ohjelmamme

Lisätietoja palveluistamme

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso tästä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää