Attendo Villa Linnea

Attendo Villa Linnea on kodikas hoivakoti Espoon Lintuvaarassa. Hoivakoti on rauhallinen ja sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä. Tarjoamme tehostettua palveluasumista ikäihmisille ja muistisairaille. Osaava henkilökunta on asukkaiden apuna ja tukena ympäri vuorokauden.

Yhteystiedot

Osoite

 • Töyhtötiaisentie 3

 • 02660 Espoo

 • Uusimaa

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä - 25

  Huoneen koko - 19-30 m2

  Valmistunut - 2009

  24/7 hoitaja - Kyllä

 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Attendo Villa Linneassa asukkaat asuvat esteettömässä, kodikkaassa ympäristössä, josta on turvallinen pääsy aidatulle ulkoilupihalle. Ryhmäasuminen mahdollistaa turvallisen arjen, eikä kenenkään tarvitse olla yksin. Asukkaat asuvat pääosin omissa yhden hengen huoneissa.

Oma keittiöhenkilökuntamme valmistaa hyvää ja maukasta kotiruokaa, ja huomioimme ruokalistalla myös juhlapyhät ja merkkipäivät.

Katso ruokalistamme
Story image

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Hoivakodin viihtyisällä pihalla kelpaa nauttia kesästä ja osallistua pihatöihin, mutta laiskottelukin keinussa on sallittu. Ulkoilu pyritään pitämään ohjelmassa ympäri vuoden ja asukkailla on aina mahdollisuus ulkoiluun.

Tuolijumppaa, tanssimista, tietokilpailuja, leivontaa ja saunomista järjestetään säännöllisesti. Seurakunnan kanssa on ajoittain hartaushetkiä ja tutut ammattiesiintyjät piristävät juhlapäivinä. Villa Linneassa on hyvin vakiintunut yhteistyö vapaaehtoisten sekä lähikoulujen ja –päiväkotien kanssa. Teemme myös retkiä hoivakodin ulkopuolelle.

Viikko-ohjelmamme