Hyppää sisältöön

Attendo Villa Linnea

Attendo Villa Linnea on kodikas hoivakoti Espoon Lintuvaarassa. Hoivakoti on rauhallinen ja sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä. Tarjoamme tehostettua palveluasumista ikäihmisille ja muistisairaille. Osaava henkilökunta on asukkaiden apuna ja tukena ympäri vuorokauden.

Yhteystiedot

Osoite

 • Töyhtötiaisentie 3

 • 02660 Espoo

 • Uusimaa

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä: 27

  Huoneen koko: 19-30 m2

  Valmistunut: 2009

  24/7 hoitaja: Kyllä

 • Erikoisosaaminen: muistisairaat
 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Attendo Villa Linneassa asukkaat asuvat esteettömässä, kodikkaassa ympäristössä, josta on turvallinen pääsy aidatulle ulkoilupihalle. Ryhmäasuminen mahdollistaa turvallisen arjen, eikä kenenkään tarvitse olla yksin. Asukkaat asuvat pääosin omissa yhden hengen huoneissa.

 

Story image

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Hoivakodin viihtyisällä pihalla kelpaa nauttia kesästä ja osallistua pihatöihin, mutta laiskottelukin keinussa on sallittu. Ulkoilu pyritään pitämään ohjelmassa ympäri vuoden ja asukkailla on aina mahdollisuus ulkoiluun.

Tuolijumppaa, tanssimista, tietokilpailuja, leivontaa ja saunomista järjestetään säännöllisesti. Seurakunnan kanssa on ajoittain hartaushetkiä ja tutut ammattiesiintyjät piristävät juhlapäivinä.

Viikko-ohjelmamme

Lisätietoja palveluistamme

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso tästä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää
Tietoa muuttajalle

Tietoa muuttajalle

Muutto hoivakotiin on suuri muutos ja uusi elämänvaihe voi mietityttää. Myös omaisilla voi herätä kysymyksiä, millaista läheisen elämä on Attendo-kodissa. Polku uuteen kotiin -oppaaseen olemme keränneet tietoa siitä, mitä hoivakotiin muuttaessa käytännössä tapahtuu. Lataa opas tästä:

Lue lisää