Hyppää sisältöön

Attendo Lähde

Attendo Lähde tarjoaa kodinomaista hoivaa ikäihmisille kahdessa ryhmäkodissa. Hoivakotiasumisen tavoitteena on tukea ikääntyvien ihmisten selviytyimistä kodinomaisessa ympäristössä.

Yhteystiedot

Osoite

 • Lähteentie 3

 • 10900 Hanko

 • Uusimaa

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä - 32

  Huoneen koko - 19 m2

  Palvelua kielillä - Suomi, Svenska

  Valmistunut - 2009

  Ryhmäkodit - 2

 • Erikoisosaaminen : Muistisairaat
 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä hoivaa

Sijaitsemme Hangossa, hyvien kulkuyhteyksien äärellä luonnonläheisellä alueella. Ammattitaitoinen henkilökunta on asukkaiden apuna ja tukena ympäri vuorokauden. Pyrimme säilyttämään asukkaan arjen mahdollisimman samansuuntaisena kuin ennen meille muuttoa. Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja, joka perehtyy asukkaan yksilölliseen hoitosuunnitelmaan ja vastaa siitä, että asukkaalla on kaikki hyvin ja arki sujuu mahdollisimman mukavasti.

Story image

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Asuinhuoneet ovat 19 neliöisiä ja jokaisessa on omat esteettömät ja tilavat wc/suihkutilat. Asukkaat saavat sisustaa oman asuntonsa mielensä mukaan itselleen kotoisiksi. Asukkaillamme on käytössä yhteiset viihtyisät oleskelutilat joissa on mukava viettää yhteistä aikaa. Asukkailla on myös mahdollisuus saunomiseen. Ulkoilemaan pääsee helposti turvalliselle ja kauniille piha-alueelle aina sään salliessa. Kodin kaikki tilat ovat esteettömiä.

Story image

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Kannustamme asukkaitamme aktiivisuuteen ja yhdessä oloon mahdollistaen myös omaan rauhaan vetäytymisen. Aktiviteetteihin voi kuulua esimerkiksi muistelutuokioita, musiikkia, vierailuja sekä pelejä. Kuuntelemme asukkaittemme toiveita aktiviteettien suunnittelussa ja jokainen löytää varmasti itselleen mieleistä ja mielekästä tekemistä. Myös ruokailuhetket ovat tärkeää yhdessäolon aikaa, joka rytmittää arkea. Meillä tarjoillaan maukasta kotiruokaa ikäihmisten ravintosuositukset ja erikoisruokavaliot huomioiden.

Viikko-ohjelmamme
Quote

"I och med att min anhörig inte kan finska känns det tryggt för mig att personalen kan bägge språken." "Koska omaiseni ei osaa puhua suomea, tuntuu turvalliselta, että henkilökunta puhuu kumpaakin kotimaista kieltä."

Devider

Asukkaan omainen

Tietoa meistä

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso täältä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää