Hyppää sisältöön

Attendo Linnanharju

Attendo Linnanharju on Itä-Helsingin Vartioharjussa sijaitseva hoivakoti. Hoivakodissa on asuntoja tehostetun palveluasumisen asiakkaille, yli 65-vuotiaille muistisairaille.

Yhteystiedot

Osoite

 • Vartioharjuntie 3

 • 00950 Helsinki

 • Uusimaa

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä - 60

  Huoneen koko - 21,5-31,5 m2

  Valmistunut - 2010

  24/7 hoitaja - Kyllä

  Palveluseteli käy - Kyllä

  Ryhmäkodit - 4

 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä hoivaa

Hoivakodissa on neljä ryhmäkotia, jotka tarjoavat ympärivuorokautista, ammattitaitoista ja yksilöllistä hoivaa ja huolenpitoa.

Keskeistä hoitotyössämme on yksilöllinen ja asukaslähtöinen hoiva. Pyrimme säilyttämään asukkaan elämän mahdollisimman samansuuntaisen kuin ennen meille muuttoa ja hoitotyötä toteutetaan toimintakykyä tukien. Jokaisella asukkaalla on omahoitaja ja henkilökohtainen hoitosuunnitelma, joka laaditaan heti muuton yhteydessä ja jota päivitetään vähintään vuosittain. Attendo Linnaharjussa on myös oma valmistuskeittiö, josta tarjoillaan maittavaa ja monipuolista kotiruokaa

 

Attendo Linnanharju 31.1.2023 valvontaraportti.pdf

Story image

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Neljässä ryhmäkodissa on keskimäärin 15 huonetta. Kaikilla asukkailla on omat huoneensa, joissa on tilava ja esteetön wc/suihkutila. Asukkaat voivat sisustaa huoneensa mieleisekseen, mutta peruskalustukseen kuuluvat hoitovuode sekä paloturvalliset verhot. Yhteisinä tiloina oleskelu- ja saunatilat, puistomaiset ulkoilualueet, osittain aidattu piha-alue, sekä tilavat lasitetut parvekkeet ja terassit.

Story image

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Meille asukkaiden aktiivisuus, omatoimisuus sekä arjen mielekkyys on tärkeää. Henkilökuntamme järjestää hoivakotimme asukkaille viikoittaista viriketoimintaa ja suurempiakin tapahtumia vuodenaikojen ja juhlapyhien mukaan. Kuuntelemme asukkaiden toiveita aktiviteettien suunnittelussa ja järjestämme monipuolista ja mukavaa toimintaa, joista jokaiselle löytyy mielekästä tekemistä oman jaksamisensa mukaan.

Lisätietoja palveluistamme

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso tästä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää