Hyppää sisältöön

Attendo Svengi

Attendo Svengi on kodinomainen ja viihtyisä hoivakoti ikäihmisille Helsingin Vuosaaressa. Svengi tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa sekä senioriasumista.

Yhteystiedot

Osoite

 • Punakiventie 19

 • 00980 Helsinki

 • Uusimaa

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä - 86

  Huoneen koko - 21-26 m2

  Valmistunut - 2023

  Hyvinvointialue - Helsingin kaupunki

  24/7 hoitaja - Kyllä

Turvallista arkea

Attendo Svengissä on 78 ympärivuorokautisen hoivan paikkaa kolmessa kerroksessa.   

Svengin asunnot ovat kooltaan 21-22 m2. Lisäksi jokaisessa kerroksessa on yksi pariskunnalle asumiseen soveltuva huone, kooltaan 26 m2. Asunnoissa on oma esteetön ja tilava wc-/suihkutila. 

Jokaisessa kerroksessa on viihtyisä yhteinen oleskelutila ja ruokailutila sekä lasitetut terassit. Hoivakodilla on oma suojattu sisäpiha, jossa on mahdollisuus ulkoilla.  

  

Senioriasuminen

Attendo Svengin ensimmäisessä kerroksessa on kahdeksan itsenäiseen asumiseen tarkoitettua senioriasuntoa. Senioriasuntojen yhteydessä sijaitsee myös Svengin monitoimitila. Asunnot ovat suunniteltu ikäihmisten tarpeita varten ja asuminen Svengissä on turvallista ja yhteisöllistä. 

Meillä tarjotaan maukasta kotiruokaa. Ruoka valmistetaan omassa valmistuskeittiössämme rakennuksen ensimmäisessä kerroksessa. Keittiön yhteydessä on myös ravintolatila.

Lisätietoja palveluistamme

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso tästä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää
Tietoa muuttajalle

Tietoa muuttajalle

Muutto hoivakotiin on suuri muutos ja uusi elämänvaihe voi mietityttää. Myös omaisilla voi herätä kysymyksiä, millaista läheisen elämä on Attendo-kodissa. Polku uuteen kotiin -oppaaseen olemme keränneet tietoa siitä, mitä hoivakotiin muuttaessa käytännössä tapahtuu. Lataa opas tästä:

Lue lisää