Attendo Kosketar

Attendo Kosketar on on viihtyisä ja turvallinen ikäihmisten asumisyksikkö, jossa talon asukkaat elävät mieltymyksiensä mukaista elämää. Tarjoamme tehostettua palveluasumista päivittäisissä toiminnoissaan apua tarvitseville ikäihmisille.

Yhteystiedot

Unit contact image

Osoite

 • Koivukuja 7

 • 16800 Hämeenkoski

 • Päijät-Häme

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä - 30

  Huoneen koko - 23,5-32 m2

  Valmistunut - 2018

  Hyvinvointialue - Päijät-Hämeen hyvinvointialue

 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä hoivaa

Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja ja laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma yksilölliset tarpeet huomioiden. Tavoitteenamme on säilyttää asukkaan elämä laadultaan ja sisällöltään samansuuntaisena kuin ennen meille muuttoa.

Asukkaaksemme pääsee hyvinvointialueen kautta.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)
Story image

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Koskettaressa asukkaamme asuvat omissa huoneissaan, joiden yksityisyyttä kunnioitetaan. Asukashuoneissa on valmiina hoivasänky, sekä tilava wc- ja suihkutila. Muuten asukkaat saavat sisustaa asuntonsa omilla tutuilla tavaroillaan. Attendo Koskettaressa on viihtyisät ja kotoisat yhteiset tilat, jossa asukkaamme voivat viettää yhteistä aikaa. Asukkaiden käytössä viihtyisä saunaosasto. Asukkaiden käytössä on myös iso, luonnonläheinen ja turvallinen piha-alue. 

Story image

Kuntouttava toiminta

Korostamme Koskettaressa kuntoutuksen ja aktiivisen arjen merkitystä ja kodissamme työskentelee fysioterapeutti osana moniammatillisia tiimejämme. Fysioterapeuttimme vastaa siitä, että kuntouttava hoitotyö on osana arjen toimintoja ja että se perustuu asukkaan omiin voimavaroihin.

Fysioterapeutti ohjaa yksikössä lisäksi esimerkiksi liikunta- ja muistikuntoutusryhmiä ja vastaa siitä, että asukkaillamme on käytössään tarpeelliset ja oikeanlaiset apuvälineet. Fysioterapeutti vastaa myös asukkaittemme kuntoutussuunnitelmista sekä yksilöllisistä kuntoutustavoitteista.

Attendo Koskettaren fysioterapeutti

Mari Niemelä

puh. 0417319111

mari.niemela2@attendo.fi

 

Lisätietoja palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Lue lisää