Attendo Aallonharja

Attendo Aallonharja on uusi, huhtikuun alussa avautuva hoivakoti Joensuun Rantakylässä. Aallonharja tarjoaa ympärivuorokautista palveluasumista ikäihmisille.

Yhteystiedot

Osoite

 • Ruoritie 1

 • 80160 Joensuu

 • Pohjois-Karjala

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä - 101

  Huoneen koko - 25m2, 30m2, 50m2

  Valmistunut - 2024

  Hyvinvointialue - Siun sote

  Ryhmäkodit - 4

Haluaisitko työskennellä meillä?

Haemme juuri nyt uuteen, kohta avautuvaan Aallonharjaan lähihoitajia,  sairaanhoitajia, hoiva-avustajia ja sosiolkulttuurisen toiminnan ohjaajia. Katso tarkemmat tiedot ja lähetä hakemus! Voit myös kysyä lisätietoja hoivakodin johtajalta Paulalta.

Nähdään Aallonharjassa!


Katso Aallonharjan avoimet työpaikat

Viihtyisää asumista

Attendo Aallonharja tarjoaa viihtyisää ja kodinomaista asumista ikäihmisille uusissa ja nykyaikaisissa tiloissa. Ammattitaitoinen henkilökuntamme on asukkaiden apuna ja tukena ympäri vuorokauden. Aallonharja on jaettu neljään ryhmäkotiin: Satama, Merituuli, Horisontti ja Majakka. Jokaisessa ryhmäkodissa on yhteisiä ruokailu- ja oleskelutiloja.

Aallonharjan asukashuoneet ovat kooltaan 25-30m2, lisäksi meillä on kolme kaksiota, 50 m2, jotka soveltuvat pariskuntien asumiseen. Asukkaat saavat sisustaa huoneensa omilla tutuilla tavaroillaan. Aallonharjassa on oma kuntoutustila, sauna sekä myös oma ulkosauna puutarhan yhteydessä.

Aallonharjassa syödään maukasta kotiruokaa, joka on valmistettu talon omassa keittiössä.

Lisätietoja palveluistamme

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso tästä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää