Attendo Joen hoiva

Joen Hoiva on Joensuussa sijaitseva hoivakoti ympärivuorokautista tukea tarvitseville ikääntyneille. Tarjoamme turvallisen ja lämminhenkisen kodin ikääntyneille, jotka tarvitsevat päivittäistä tukea ja apua arjessaan.

Yhteystiedot

Osoite

  • Ruoritie 1, 80160

  • 80160 Joensuu

  • Pohjois-Karjala

  • Kartta

Tietoja

Story image

Yksilöllistä hoivaa

Hoitohenkilökuntamme kannustaa ja tukee asukkaiden omatoimisuutta. Jokaiselle asukkaalle on nimetty omahoitaja ja laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma. Arkiaskareet pyritään hoitamaan kuntouttavaa työotetta käyttäen yksilölliset tarpeet huomioiden.

Story image

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Attendo Joen hoivassa asut omassa asunnossasi. Vuokraamme asunnot tarvittaessa sähkösängyllä varustettuna, mutta muutoin asunnon voi sisustaa omilla tutuilla tavaroillaan. Suurin osa kodeista on 27,5 - 37,5 kokoisia yksiöitä. Lisäksi on ns. soluasuntoja omalla kylpyhuoneella tai toisen kanssa yhteiselle kylpyhuoneella. Kodin yhteistiloissa on mukava viettää yhteistä aikaa ja tavata naapureita. Attendo Joen Hoivan kaikissa tiloissa on huomioitu ikääntyneiden erityistarpeet ja mahdolliset liikuntarajoitteet.

Story image

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Tarjoamme asukkaillemme aktiivista, innostavaa ja monipuolista toimintakykyä tukevaa päivätoimintaa. Ohjelmaan kuuluu esimerkiksi muistelu- ja erilaiset toimintatuokiot, liikuntaryhmät, ohjattu ulkoilu sekä käsillä tekeminen erilaisista materiaaleista. Järjestämme säännöllisesti kaikille avoimia musiikkitapahtumia, joihin kutsumme esiintyviä vierailijoita. Juhlia järjestämme vuodenaikojen mukaan ja teemme myös retkiä lähialueelle. Kodilla vierailevat vapaaehtoiset ovat kodin arkea piristävä lisä.

 

 

 

Tietoa meistä

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso täältä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää