Hyppää sisältöön

Attendo Kallinranta

Attendo Kallinranta on viihtyisä ja turvallinen ikäihmisten ja vammaisten asumisyksikkö, jossa talon asukkaat elävät mieltymyksiensä mukaista elämää. Kallinranta sopii kodiksi sekä omatoimisille kevyttä apua tarvitseville ikäihmisille, että ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville ikääntyneille.

Yhteystiedot

Osoite

  • Järvitie 2

  • 94400 Keminmaa

  • Lappi

  • Kartta

Tietoja

Story image

Yksilöllistä hoivaa

Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja ja laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma yksilölliset tarpeet huomioiden. Hoivakoti sijaitsee lähellä kirkonkylää kauniin maiseman keskellä.

Story image

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Attendo Kallinrannassa jokaisella asukkaalla on oma viihtyisä huoneensa invamitoitetulla wc-/suihkutilalla. Sekä huoneet että yleiset tilat ovat esteettömiä. Asukkaiden yhteisessä käytössä on ruokailuhuone, olohuone, joissa on mukava viettää yhteistä aikaa ja osallistua erilaisiin arjen askareisiin.

Story image

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Tavoitteenamme on säilyttää asukkaan elämä laadultaan ja sisällöltään samansuuntaisena kuin ennen meille muuttoa. Järjestämme monenlaista mukavaa toimintaa asukkaiden toiveiden ja mielenkiinnon mukaan. Hoivakodilla ei ole erityisiä vierailuaikoja, vaan toivotamme asukkaiden omaiset ja läheiset aina tervetulleiksi mukaan kodin arkeen.

Tietoa meistä

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso täältä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää