Hyppää sisältöön

Attendo Punahilkka

 Attendo Punahilkka on kodikas ja viihtyisä hoivakoti, joka tarjoaa tehostettua asumispalvelua ikääntyneille.

Yhteystiedot

Unit contact image

Osoite

 • Linnavoudintie 1

 • 90450 Kempele

 • Pohjois-Pohjanmaa

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä - 27

  Valmistunut - 2019

  Palveluseteli käy - Kyllä

  Ryhmäkodit - 2

  Vapaita paikkoja - Kyllä

 • Erikoisosaaminen : Muistisairaat
 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä hoivaa

Hoivakodin palvelukokonaisuuteen kuuluvat asumisen lisäksi yksilöllisesti suunniteltu hoiva, aktivoiva toiminta, siivous- ja pyykkihuolto, turvahälytin sekä maukkaat ateriat. Talon asukkaat elävät mieltymyksiensä mukaista elämää ja ammattitaitoinen hoitohenkilökunta on paikalla ympäri vuorokauden; arvokas vanhuus ja mielekäs arki ovat päivittäisen toimintamme kivijalka.

Story image

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Yksilöllinen hoiva sekä turvallinen ja yhteisöllinen ympäristö edistävät ja ylläpitävät asukkaittemme toimintakykyä. Punahilkassa jokaisella asukkaalla on oma tilavalla wc/kylpyhuoneella varusteltu 21,5m² huoneensa, jonka voi sisustaa mieleisekseen omilla tutuilla tavaroillaan. Viihtyisät ja ikäihmisten tarpeet huomioiden suunnitellut yhteistilat kutsuvat viettämään yhteistä aikaa. Yhteisessä ruokailutilassa nautitaan maittavaa, ikäihmisten ravitsemussuositukset huomioivaa kotiruokaa.

Story image

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Arki Punahilkassa on asukkaidensa näköistä. Järjestämme säännöllisesti erilaista ohjelmaa asukkaiden mieltymysten mukaan, kuten musiikkia, kädentaitoja ja liikunnallisia harrasteita. Huomioimme juhlapyhät sekä merkkipäivät. Meille myös läheiset ovat aina lämpimästi tervetulleita.

Lisätietoja palveluistamme

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso tästä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää
Tietoa muuttajalle

Tietoa muuttajalle

Muutto hoivakotiin on suuri muutos ja uusi elämänvaihe voi mietityttää. Myös omaisilla voi herätä kysymyksiä, millaista läheisen elämä on Attendo-kodissa. Polku uuteen kotiin -oppaaseen olemme keränneet tietoa siitä, mitä hoivakotiin muuttaessa käytännössä tapahtuu. Lataa opas tästä:

Lue lisää