Attendo Levonmäki

Attendo Levonmäki on Keravalla sijaitseva viihtyisä ja turvallinen hoivakoti ikäihmisille, jossa talon asukkaat elävät mieltymyksiensä mukaista elämää.

Yhteystiedot

Unit contact image

Osoite

 • Ravikuja 12

 • 04220 Kerava

 • Uusimaa

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä - 45

  Huoneen koko - 20 m2

  Valmistunut - 2018

  24/7 hoitaja - Kyllä

  Palveluseteli käy - Kyllä

  Ryhmäkodit - 4

 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä hoivaa

Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja ja laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma yksilölliset tarpeet huomioiden. Ammattitaitoinen hoivahenkilökunta on paikalla ympäri vuorokauden asukkaiden apuna ja tukena. Asukkaaksi Attendo Levonniemeen voi tulla joko palvelusetelillä tai itse maksaen.

Story image

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Asukashuoneet ovat yhden hengen huoneita, kooltaan 20m2. Jokaisessa huoneessa on tilava ja avara wc/suihkutila. Attendo Levonmäessä on kodikkaat yhteiset tilat, jossa asukkaamme voivat viettää yhteistä aikaa. Hoivakodissa on myös viihtyisä saunaosasto, sekä askartelu- ja virkistystilat. Asukkaiden käytössä on turvallinen piha-alue, jossa on helppoa ja mukavaa ulkoilla aina sään salliessa.

Story image

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Attendon hoivakodeissa toteutetaan kuntouttavaa työotetta - ikäihmisen omia voimavaroja tukemalla hänen arjestaan voidaan tehdä aktiivisempaa ja mielekkäämpää, jolloin myös toiminnallisiin tuokioihin on paremmat edellytykset. Toiminnalliset tuokiot Levonniemessä kattavat mm. luonto-, ympäristö-, liikunta- ja kulttuuripainotteisia aktiviteetteja. Sosiaalisiin voimavaroihin ja suhteisiin kiinnitetään päivittäin huomiota. Järjestämme myös yhteisöllistä toimintaa, johon omaiset pääsevät säännöllisesti osallisiksi. Ruokailuhetket ovat myös tärkeä osa yhteistä ajanviettoa. Attendo Levonmäessä on oma valmistuskeittiö, jossa tehdään terveellistä, täysipainoista ja monipuolista ruokaa, hyvällä mielellä höystettynä.

Viikko-ohjelmamme

Tietoa meistä

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso täältä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää