Hyppää sisältöön

Attendo Enckelinpuisto

Attendo Enckelinpuisto on ikäihmisten hoivakoti Kurikassa. Ammattitaitoinen henkilökuntamme koostuu sairaanhoitajista, fysioterapeutista sekä lähihoitajista.

Yhteystiedot

Unit contact image

Osoite

  • Reinikantie 2

  • 61300 Kurikka

  • Etelä-Pohjanmaa

  • Kartta

Tietoja

Story image

Yksilöllistä hoivaa

Enckelinpuistossa toimii laitoshuoltaja, keittäjiä sekä kiinteistöhoitaja. Tarjoamme yhteisöllistä, mukavaa ja turvallista asumista ikäihmisille. Palvelukeskuksessa on kaksi ympärivuorokautiseen palveluasumiseen tarkoitettua hoivakotisiipeä ja sekä senioriasuntosiipi.

Story image

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Palvelukeskuksessa on kaksi 10-12 asukkaan hoivakotisiipeä. Hoivakoti on tarkoitettu asiakkaille, jotka tarvitsevat ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa (esimerkiksi muistisairaat). Turvallisuutta luovat ympärivuorokauden paikalla oleva henkilökunta ja monipuolinen hälytysjärjestelmä, jolla pystytään valvomaan asukasta hänen kuntonsa ja tarpeittensa mukaan. Huoneet ovat kalustettuja yhden hengen huoneita omalla inva-wc-suihkulla varustettuna.

Senioriasunnot ovat 38,5 m² kokoisia kaksioita. Asuntojen ulko-ovet avautuvat leveälle sisäkäytävälle, mitä myöten pääsee kätevästi palvelukeskukseen ja ravintolaan. Asunnot ovat tarkoitettu ikäihmisille ja esimerkiksi pariskunnille, jotka vielä haluavat asua turvallisesti itsekseen ja helpottaa elämäänsä kotiin tuotavilla palveluilla.

Story image

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Elämä palvelukodissa on asukkaittensa näköistä. Järjestämme monipuolista ja mielekästä ohjelmaa, jota suunnitellaan asukkaiden toiveiden mukaan. Järjestämme mm. luonto-, ympäristö-, liikunta- ja kulttuuripainotteista toimintaa. Sosiaalisiin voimavaroihin ja -suhteisiin kiinnitetään päivittäin huomiota, mahdollistaen myös omaan rauhaan vetäytymisen. Huomioimme toiminnassamme myös merkkipäivät ja juhlapyhät.

Tietoa meistä

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso täältä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää