Hyppää sisältöön

Attendo Aavatar

Attendo Aavatar on Lahdessa sijaitseva ikäihmisten hoivakoti. Aktiivinen, kuntouttava arki on johtava ajatuksemme ja läsnä kaikissa arjen toiminnoissa.

Yhteystiedot

Unit contact image

Osoite

 • Tarjantie 55

 • 15950 Lahti

 • Päijät-Häme

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä: 58

  Vapaita paikkoja: Kyllä

  Huoneen koko: 25 m2

  Erikoisosaaminen: Muistisairaat, Kuntouttava toiminta

  Valmistunut: 2016

  Hyvinvointialue: Päijät-Hämeen hyvinvointialue

  24/7 hoitaja: Kyllä

  Palveluseteli käy: Kyllä

  Ryhmäkodit: 4

 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Aavatar tarjoaa ikäihmisille palveluasumista sekä lyhytaikaishoitoa helpottamaan omaishoitajan arkea. Aavatar on viihtyisä ja turvallinen vaihtoehto kodiksi, kun itsenäinen arki ei enää ole mahdollista. Aavattaressa henkilökunta on läsnä ympäri vuorokauden ja jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja ja laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma.

Asukkaaksemme pääsee joko hyvinvointialueen kautta, palvelusetelillä tai omakustanteisesti.

Story image

Kodinomaista arkea

Hoivakodin jokaisella asukkaalla on oma asunto, joka on kooltaan 25m2. Asunnot ovat tilavia, omalla kylpyhuoneella ja peruskalusteilla varustettuja. Asukas voi sisustaa huoneensa mieleisekseen. Hoivakodissamme on oma aidattu piha ja viihtyisät yhteiset oleskelutilat. Asukkaiden käytössä on viihtyisä saunaosasto.

Story image

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Hoivakodin toimintafilosofiassa painotetaan vanhustenkeskus-toimintamallia, jossa ympäristö tukee ikäihmisten liikkumista, fyysisen lihaskunnon harjoittamista ja sosiaalista kanssakäymistä.

Korostamme Aavattaressa kuntoutuksen ja aktiivisen arjen merkitystä, ja kodissamme työskentelee fysioterapeutti osana moniammatillisia tiimejämme. Fysioterapeuttimme vastaa siitä, että kuntouttava hoitotyö on osana arjen toimintoja ja että se perustuu asukkaan omiin voimavaroihin.

Fysioterapeutti ohjaa yksikössä lisäksi esimerkiksi liikunta- ja muistikuntoutusryhmiä ja vastaa siitä, että asukkaillamme on käytössään tarpeelliset ja oikeanlaiset apuvälineet. Fysioterapeutti vastaa myös asukkaittemme kuntoutussuunnitelmista sekä yksilöllisistä kuntoutustavoitteista.

Aavatar ja Wellamo sijaitsevat vierekkäin ja niiden toiminta on osin yhteistä.

 

Tietoa meistä

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso täältä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää