Hyppää sisältöön

Attendo Elviira

Attendo Elviira on viihtyisä ja turvallinen ikäihmisten asumisyksikkö, jossa talon asukkaat elävät mieltymyksiensä mukaista elämää. Elviira sopii kodiksi ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville ikäihmisille.

Yhteystiedot

Osoite

 • Metsotie 3

 • 81700 Lieksa

 • Pohjois-Karjala

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä - 33

  Huoneen koko - 25 m2

  Valmistunut - 2018

  24/7 hoitaja - Kyllä

  Palveluseteli käy - Kyllä

 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä hoivaa

Elviira sijaitsee kauniin maiseman ja rauhallisen asutusalueen keskellä. Asukkaista huolehtii ammattitaitoinen henkilökunta, joka on paikalla ympäri vuorokauden. Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja ja laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma.

Story image

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Elviirassa asukas asuu omassa asunnossaan, jonka voi sisustaa omilla tutuilla tavaroillaan mieleisekseen. Jokaisessa asukashuoneessa on tilava ja avara wc- ja suihkutila. Asukkaiden käytössä ovat ikäihmisten tarpeet huomioiden suunnitellut kotoisat yhteistilat. Hoivakodissa on myös viihtyisä saunaosasto ja asukkaiden käytössä on iso, luonnonläheinen ja turvallinen piha-alue.

Story image

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Mielekäs ja aktiivinen arki ylläpitää asukkaidemme toimintakykyä ja edistää hyvinvointia. Kannustamme asukkaita omatoimisuuteen ja tarjoamme monipuolista toimintaa, josta kukin voi valita tekemistä oman jaksamisensa mukaan. Asukkaamme voivat nauttia monipuolisesta virike -ja harrastetoiminnasta mm. karaoken ja ulkoilun parissa. Aikaa vietetään myös liikunnallisten asioiden äärellä sekä taide- ja kulttuurielämysten parissa. Toivotamme myös omaiset lämpimästi tervetulleiksi vierailemaan kodilla.

Tietoa meistä

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso täältä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää