Hyppää sisältöön

Attendo Helmi

Attendo Helmi on viihtyisä hoivakoti Liedossa. Tarjoamme asukkaan tarpeista ja toiveista riippuen niin ympärivuorokautista hoivaa, kevyempää palveluasumista kuin intervallipaikkoja.

Yhteystiedot

Unit contact image

Osoite

 • Ravunpiha 4

 • 21420 Lieto

 • Varsinais-Suomi

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä - 42

  Huoneen koko - 21

  Valmistunut - 2018

  Hyvinvointialue - Varsinais-Suomen hyvinvointialue - Varha

  24/7 hoitaja - Kyllä

  Ryhmäkodit - 4

  intervallihoiva

  Vapaita paikkoja - Kyllä

 • Erikoisosaaminen : Muistisairaat
 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä hoivaa

Asukkaiden tukena ja apuna on ammattitaitoinen ja välittävä henkilökunta. Jokaiselle asukkaalle laaditaan palvelusuunitelma yhdessä nimetyn omahoitajan ja asukkaan läheisten kanssa. Helmi sijaitsee Liedon keskustassa luonnonläheisessä ympäristössä noin 12 km päässä Turun keskustasta.

Story image

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Attendo Helmessä on 42 asukaspaikkaa. Asukkaat asuvat omissa huoneissaan, joiden yksityisyyttä kunnioitetaan. Asukashuoneet ovat kooltaan 21 m2 ja huoneessa on invamitoitettu wc/suihkutila. Huoneet ovat pääsääntöisesti yhden hengen huoneita mutta muutamaan huoneeseen saadaan sijoitettua esimerkiksi pariskunta. Yhteistiloina palvelukodist löytyy viihtyisät oleskelutilat, iso yhteinen ruokasali sekä palvelukodin turvallinen pihapiiri.

Story image

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Mielekäs ja aktiivinen arki ylläpitää asukkaidemme toimintakykyä ja edistää hyvinvointia. Kannustamme omatoimisuuteen ja tarjoamme paljon iloista ja kiinnostavaa toimintaa, josta voi valita mieleisensä oman jaksamisensa huomioiden. Tarjoamme jumppaa, pelejä, ulkoilua, leivontaa, retkiä sekä elokuvailtoja.Tavoitteenamme on säilyttää asukkaan elämä laadultaan ja sisällöltään samansuuntaisena kuin ennen meille muuttoa. Toiminnassamme huomioimme myös merkkipäivät ja juhlapyhät.

Story image

Oma fysioterapeutti

Arki hoivakodissamme on asukkaidensa näköistä. Korostamme kuntoutuksen ja aktiivisen arjen merkitystä, ja meillä työskentelee fysioterapeutti osana moniammatillisia tiimejämme. Fysioterapeuttimme vastaa siitä, että kuntouttava hoitotyö on osana arjen toimintoja ja että se perustuu asukkaan omiin voimavaroihin.

Fysioterapeutti ohjaa esimerkiksi liikunta- ja muistikuntoutusryhmiä ja vastaa siitä, että asukkaillamme on käytössään tarpeelliset ja oikeanlaiset apuvälineet. Fysioterapeutti vastaa myös asukkaittemme kuntoutussuunnitelmista sekä yksilöllisistä kuntoutustavoitteista.

Tietoa meistä

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso täältä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää