Hyppää sisältöön

Attendo Vappula

Attendo Vappula on Lohjalla sijaitseva hoivakoti. Hoivakodissa on  asukaspaikkoja ympärivuorokautisen ja kevyen palveluasumisen tarpeisiin.

Yhteystiedot

Osoite

 • Ansatie 30

 • 08700 Lohja

 • Uusimaa

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä - 40

  Huoneen koko - 20 m2

  Valmistunut - 2017

  24/7 hoitaja - Kyllä

  Palveluseteli käy - Kyllä

 • Erikoisosaaminen : Muistisairaat
 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä hoivaa

Ammattitaitoinen hoivahenkilökunta on paikalla ympäri vuorokauden. Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja ja henkilökohtainen hoitosuunnitelma tehdään jokaisen hoivakodin asukkaan kanssa.

Story image

Yhteisöllistä ja kodinomaista hoivaa

Asukashuoneet ovat kooltaan 20m2. Kaikki huoneet ovat yhden hengen huoneita. Jokaisessa huoneessa on peruskalusteet ja invamitoitettu, tilava WC/kylpyhuone - muuten asukkaat saavat sisustaa kotinsa itse omilla tutuilla tavaroillaan. Hoivakodin asukkaiden käytössä ovat yhteiset helppokulkuiset oleskelu- ja ruokailutilat sekä viihtyisä saunaosasto.

Story image

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Attendo Vappulassa korostamme ulkoilun ja liikunnan merkitystä arjessa. Jokainen asukas voi osallistua arjen aktiviteetteihin oman kuntonsa ja jaksamisensa mukaan. Hoivakodin pihalla voi hoitaa kasveja kasvihuoneessa tai puutarhassa tai vaikka istuskella pihakeinussa. Piha-alue on esteetön ja soveltuu hyvin itsenäiseen ulkoiluun. Asukkaiden sosiaalisiin suhteisiin ja voimavaroihin kiinnitetään huomiota. Järjestämme usein myös yhteisöllistä toimintaa, johon toivotamme asukkaiden läheiset lämpimästi mukaan.

Viikko-ohjelmamme
Story image

Kuntouttava toiminta

Arki hoivakodissamme on asukkaidensa näköistä. Korostamme kuntoutuksen ja aktiivisen arjen merkitystä, ja meillä työskentelee fysioterapeutti osana moniammatillisia tiimejämme. Fysioterapeuttimme vastaa siitä, että kuntouttava hoitotyö on osana arjen toimintoja ja että se perustuu asukkaan omiin voimavaroihin.

Fysioterapeutti ohjaa esimerkiksi liikunta- ja muistikuntoutusryhmiä ja vastaa siitä, että asukkaillamme on käytössään tarpeelliset ja oikeanlaiset apuvälineet. Fysioterapeutti vastaa myös asukkaittemme kuntoutussuunnitelmista sekä yksilöllisistä kuntoutustavoitteista.

Quote

"Viihtyisä paikka ja täällä saa hyvää hoitoa.”

Devider

Nainen, 88

Hoivakodin asukas

Tietoa meistä

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso täältä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää