Hyppää sisältöön

Attendo Savotanpuisto

Tervetuloa täysin uudenlaiseen hoivakotiin, jossa kukoistavat puutarha ja virikkeet, elämänlaatu, asukkaat ja henkilöstö. Attendo Savotanpuisto sijaitsee Oulun Metsokankaalla. Arjessamme ammennamme iloa ja elinvoimaa ulkoilusta ja luonnosta sekä virikkeellisestä yhdessä tekemisestä.

Yhteystiedot

Osoite

 • Savottatie 56

 • 90420 Oulu

 • Pohjois-Pohjanmaa

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä: 45

  Huoneen koko: 20,3 m2

  Valmistunut: 2015

  24/7 hoitaja: Kyllä

  Palveluseteli käy: Kyllä

  Ryhmäkodit: 2

 • Erikoisosaaminen: Muistisairaat
 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä hoivaa

Meillä on tarjolla 45 asukaspaikkaa eritasoista tukea ja apua arjessaan tarvitseville ikäihmisille. Asuminen meillä on huoletonta ja arki asukkaittensa näköistä. Hoitohenkilökunta läsnä ympäri vuorokauden ja omahoitaja nimetään jokaisella asukkaalle. Arvokas vanhuus ja mielekäs arki ovat Savotanpuistossa päivittäisen toimintamme kulmakivi.

Voit seurata arkeamme instagramissa: @attendo.savotanpuisto

Story image

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Savotanpuistossa jokaisella asukkaalla on oma tilava huoneensa, jossa WC/kylpyhuone. Asukkaan huoneissa on valmiina sähkökäyttöinen sänky ja verhot, muuten asukas saa sisustaa asuntonsa mieleisekseen.

Hoivakodissa on yhteinen tilava oleskeluhuone ja ruokailutila, sekä viihtyisä saunaosasto. Sisustuksen ja muiden yksityiskohtien materiaaleiksi olemme valinneet luonnonmateriaaleja. Huonekaluissa ja verhoissa käytetään värejä ja aiheita, jotka muistuttavat metsästä, hiekasta tai merestä. Puutarhassa on runsaasti kasvillisuutta, kävelyreittejä, levähdyspaikkoja sekä mahdollisuus puutarhanhoitoon. Tilava terassi antaa mahdollisuuden nauttia ulkoilmasta joka säällä.

Story image

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Savotanpuistossa korostamme puutarha- ja luontoteemaa aktiviteeteissamme. Toiminnan ideana on houkutella asukkaita puutarhan ja luonnon avulla ulkoaktiviteetteihin ja edistää siten heidän terveyttään, itsenäisyyttään ja elämänlaatuaan. Tavoitteenamme on säilyttää asukkaan elämä laadultaan ja sisällöltään samansuuntaisena kuin ennen meille muuttoa. Pihalla voi hoitaa kasveja kasvihuoneessa, istuskella pergolassa tai nautiskella ulkotakan lämmöstä.

Tietoa meistä

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso täältä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää