Hyppää sisältöön

Attendo Martti

Attendo Martti on Raision Ihalassa sijaitseva ikääntyneiden asukkaiden hoivakoti. Attendo Martti tarjoaa paikkoja ikääntyneille asukkaille tehostettuun palveluasumiseen sekä kuntoutukseen. Osaa Attendo Martin asunnoista on myös mahdollista käyttää intervallipaikkoina, mahdollistaen tilapäisen asumisen ja kuntoutuksen.

Yhteystiedot

Unit contact image

Osoite

 • Ihalantie 5

 • 21200 Raisio

 • Varsinais-Suomi

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä - 29

  Huoneen koko - 20 m2

  Hyvinvointialue - Varsinais-Suomen hyvinvointialue - Varha

  24/7 hoitaja - Kyllä

  Vapaita paikkoja - Kyllä

 • Erikoisosaaminen : Muistisairaat
 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä hoivaa

Asukkaat saavat ympärivuorokautisen avun ja huolenpidon lisäksi pyykki-, sauna- ja siivouspalvelun. Lääkehoidon toteutuksesta huolehtii kodin ammattitaitoinen ja sydämellään työtään tekevä henkilökunta, joka on saanut koulutuksensa sosiaali- ja/tai terveydenhoitoalalle. Attendo Martissa on oma vastuulääkäri, joka käy hoivakodissamme säännöllisesti. Vastuulääkärimme on tehnyt yhteistyötä kanssamme Martin avaamisesta lähtien ja tuntee asukkaamme.

Kodin jokapäiväistä toimintaa ohjaa vahvasti asukaslähtöisyys ja kuntouttava, toimintakykyä ylläpitävä työskentelymalli. Jokainen asukas kohdataan omana ainutlaatuisena yksilönään, jolla on oma elämäntarina, tavat ja tarpeet.

Story image

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Attendo Martissa on jokaisella asukkaalla omat 20 m²:n huonensa, jossa on tilava wc/suihkutila. Hoivakodin asukkaat voivat kalustaa sekä sisustaa huoneensa kotoisaksi ja viihtyisäksi omilla tutuilla tavaroillaan. Hoivakodissa on lisäksi useita yhteisiä tiloja, joita käytetään aktiviisesti asukkaiden yhteiseen ajanviettoon, rentoutumiseen ja arjen puuhiin.

Martissa on myös sauna, joka lämpiää asukkaiden sitä toivoessa. Martin sisäpihalla on turvallista ulkoilla itsenäisestikin ja nauttia luonnosta. Hoivakodissa on aidattu ja turvallinen sisäpiha, jonne on istutettu omenapuita sekä marjapensaita. Asfaltoidut kulkureitit istutusalueiden välissä helpottavat asukkaiden liikkumista apuvälineillä.

Story image

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Kodin asukkaille järjestetään kuntouttavaa virike- ja harrastustoimintaa jokaisen tarpeiden ja toimintakyvyn mukaan. Monipuolista ja mukavaa toimintaa kodissamme ovat esimerkiksi erilaiset jumppatuokiot, muisteluhetket, musiikki ja vierailut. Asukkaita kannustetaan yhteisöllisyyteen, taaten samalla kaikille vetäytymisen omaan rauhaan. Myös ruokailuhetket ovat tärkeää yhdessäolon aikaa. Martin omassa keittiössä valmistuu terveellistä, monipuolista ja ikääntyneiden tarpeet huomioivaa maukasta kotiruokaa. Ruokalistoissa huomioimme myös asukkaiden toiveet sekä juhlapyhät.

Story image

Fysioterapia

Korostamme kuntoutuksen ja aktiivisen arjen merkitystä ja kodissamme työskentelee fysioterapeutti osana moniammatillisia tiimejämme. Fysioterapeuttimme on paikalla Martissa torstaisin ja perjantaisin.

Fysioterapeuttimme vastaa siitä, että kuntouttava hoitotyö on osana arjen toimintoja ja että se perustuu asukkaan omiin voimavaroihin.

Fysioterapeutti
Minttu Kataja
minttu.kataja@attendo.fi

Tietoa meistä

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso täältä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää