Hyppää sisältöön

Attendo Sisu

Attendo Sisu on tarkoitettu ikäihmisille, jotka tarvitsevat eritasoista hoivaa ja tukea asumisessa sekä päivittäisessä elämässä.

Yhteystiedot

Unit contact image

Osoite

 • Koivutie 2

 • 97700 Ranua

 • Lappi

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä: 40

  Huoneen koko: 20 m2

  Valmistunut: 2018

  24/7 hoitaja: Kyllä

  Palveluseteli käy: Kyllä

  Ryhmäkodit: 4

 • Erikoisosaaminen: Muistisairaat
 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä hoivaa

Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitajapari ja henkilökohtainen hoitosuunnitelma tehdään jokaiselle asukkaalle. Arvokas vanhuus ja mielekäs arki ovat päivittäisen toimintamme kulmakivi.

Story image

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Jokaisella asukkaalla on hoivakodissa oma huoneensa. Asukashuoneet ovat kooltaan 20 m2. Hoivakodin asunnot ovat tilavia ja varustettu hyvällä hoitosängyllä ja patjalla. Muuten asukkaat saavat sisustaa huoneensa omilla tutuilla huonekaluillaan itsensä näköiseksi. Yhteistilat on suunniteltu ikäihmisten tareet huomioiden, tilat ovat esteettömiä ja viihtyisiä yhteisen ajanviettoon.

Story image

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Monipuolinen ja aktiivinen arki ylläpitää asukkaiden toimintakykyä ja virkistää mieltä. Attendo Sisussa järjestämme asukkaillemme mukavaa yhdessäoloa sekä mielekkään arjen maustettuna ohjelmalla: laulutuokioita, pelejä, muistelutuokioita, lehdenlukua sekä jumppaa. Asukkaat ulkoilevat ja harrastavat käsitöitä säännöllisesti, myös leipominen on monen asukkaan mielipuuhaa. Toiminnassamme kuuntelemme asukkaiden toiveita ja huomioimme myös juhlapyhät ja merkkipävät ja toivotamme myös läheiset mukaan toimintaamme.

Tietoa meistä

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso täältä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää