Hyppää sisältöön

Attendo Kotokolmonen

Kotokolmonen on Riihimäen ydinkeskustassa sijaitseva palvelukoti ikäihmisille. Tarjoamme tehostettua ympärivuorokautista hoivaa, sekä senioriasumista omatoimisille ikäihmisille, jotka haluavat helpottaa elämäänsä ja asua palvelujen äärellä.

Yhteystiedot

Osoite

 • Kalevankatu 12-14

 • 11100 Riihimäki

 • Kanta-Häme

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä - 36

  Erikoisosaaminen - Muistisairaat

  24/7 hoitaja - Kyllä

  Palveluseteli käy - Kyllä

 • Omavalvontasuunnitelma

Meillä on vapaita asuntoja

Tehostetun ympärivuorokautisen hoivan ryhmäkodit sijaitsevat 2.-4.kerroksessa. Jokaisessa ryhmäkodissamme on 10 yksiötä, joissa on pieni keittiönurkkaus, oma esteetön wc/kylpyhuone ja parveke. Ensimmäisessä kerroksessa sijaitsee 7 senioriasumisen yksiötä, joissa on pieni keittiönurkkaus, esteetön wc/kylpyhuone sekä maaterassi. Vuokra on 711,74 €/kk (sis. sähkö, vesi, kiinteistöhuolto). Asunnot ovat viihtyisiä ja turvallisia sekä ikäihmisten tarpeet huomioiden suunniteltuja. Tällä hetkellä meillä on vapaana vain tehostetun ympärivuorokautisen hoivan asuntoja.

Kysy lisää Heliltä!

Story image

Yhteisöllistä arkea

Kotokolmosen toiminnan tavoitteena on turvallinen ja kodinomainen asuminen hoidollisessa ja yhteisöllisessä ympäristössä, asukkaan toimintakykyä tukien. Kotokolmosen tehostettu palveluasuminen on tarkoitettu ikäihmisille, joilla on ympärivuorokautisen hoivan ja huolenpidon tarve. Jokaisen asukkaan kanssa tehdään vuokrasopimus ja laaditaan oma hoitosuunnitelma ammattitaitoisen hoitohenkilökunnan kanssa.

Senioriasumisessa tarjotaan tukipalveluita itsenäiseen asumiseen kykeneville ikäihmisille helpottamaan heidän arkeaan. Jokaisen senioriasukkaan kanssa tehdään vuokrasopimus sekä palvelusopimus, jossa sovitaan hänelle yksilöllinen palvelupaketti koostuen ateriapalveluista sekä siivous- ja pyykkihuollon palveluista. Senioriasukkaan on mahdollista ostaa myös turvapuhelinpalveluja tai hoivapalveluja 1-2 kertaa viikossa Attendo Kotihoidolta. (mm. suihkuapu, lääkehoito, haavahoito) Senioriasukas voi myös osallistua talon yhteisiin aktiviteetteihin, kuten hartaushetkiin ja musiikki- tai jumppatuokioihin.

Yksilöllisesti suunniteltu kokonaisuus ja turvallinen ympäristö edistävät ja ylläpitävät toimintakykyäsi. Asukkaiden apuna ja tukena on ammattitaitoinen ja välittävä hoivahenkilökunta. Meillä Kotokolmosessa on mukava ilmapiiri.

Story image

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Arki Kotokolmosessa on asukkaittensa näköistä. Yhteisessä ruokailutilassa nautitaan maittavaa, ikäihmisten ravitsemussuositukset huomioivaa kotiruokaa ja puutarhamaiseen pihapiiriin on mukava tulla nautiskelemaan kaunisita päivistä. Järjestämme säännöllisesti myös erilaista ohjelmaa asukkaiden mieltymysten mukaan, kuten musiikkia, kädentaitoja ja liikunnallisia harrasteita. Meille myös läheiset ovat aina lämpimästi tervetulleita!

Lisätietoja palveluistamme

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso tästä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää
Tietoa muuttajalle

Tietoa muuttajalle

Muutto hoivakotiin on suuri muutos ja uusi elämänvaihe voi mietityttää. Myös omaisilla voi herätä kysymyksiä, millaista läheisen elämä on Attendo-kodissa. Polku uuteen kotiin -oppaaseen olemme keränneet tietoa siitä, mitä hoivakotiin muuttaessa käytännössä tapahtuu. Lataa opas tästä:

Lue lisää