Attendo Kotokolmonen

Kotokolmonen on Riihimäen ydinkeskustassa sijaitseva palvelukoti ikäihmisille. Tarjoamme tehostettua ympärivuorokautista hoivaa, sekä senioriasumista omatoimisille ikäihmisille, jotka haluavat helpottaa elämäänsä ja asua palvelujen äärellä.

Yhteystiedot

Unit contact image

Osoite

 • Kalevankatu 12-14

 • 11100 Riihimäki

 • Kanta-Häme

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä - 36

  Erikoisosaaminen - Muistisairaat

  24/7 hoitaja - Kyllä

  Palveluseteli käy - Kyllä

 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllisiä palveluita

Yksilöllisesti sinulle suunniteltu kokonaisuus ja turvallinen ympäristö edistävät ja ylläpitävät toimintakykyäsi. Asukkaiden apuna ja tukena on ammattitaitoinen ja välittävä hoivahenkilökunta.

Story image

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Kotokolmosen toiminnan tavoitteena on turvallinen ja kodinomainen asuminen hoidollisessa ja yhteisöllisessä ympäristössä, asukkaan toimintakykyä tukien. Kotokolmosen tehostettu palveluasuminen on tarkoitettu henkilöille, joilla on ympärivuorokautisen hoivan ja huolenpidon tarve. Jokaisen asukkaan kanssa tehdään vuokra- ja palvelusopimusa ja laaditaan oma hoitosuunnitelma ammattitaitoisen hoitohenkilökunnan kanssa.

Seniorihoivan palveluita tarjotaan eritasoista tukea tarvitseville asukkaille. Tuen tarpeesta neuvotellaan asukaan ja hänen läheistensä kanssa, jotta asukkaalle voidaan tarjota tarpeentasoinen palvelupaketti. Jokaisen seniorihoiva-asukkaan kanssa tehdään vuokra- ja palvelusopimusa ja laaditaan oma hoitosuunnitelma ammattitaitoisen hoitohenkilökunnan kanssa.

Story image

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Arki Kotokolmosessa on asukkaittensa näköistä. Yhteisessä ruokailutilassa nautitaan maittavaa, ikäihmisten ravitsemussuositukset huomioivaa kotiruokaa ja puutarhamaiseen pihapiiriin on mukava tulla nautiskelemaan kaunisita päivistä. Järjestämme säännöllisesti myös erilaista ohjelmaa asukkaiden mieltymysten mukaan, kuten musiikkia, kädentaitoja ja liikunnallisia harrasteita. Meille myös läheiset ovat aina lämpimästi tervetulleita!

Lisätietoja palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Lue lisää