Hyppää sisältöön

Attendo Tamminiitty

Attendo Tamminiitty on Teuvalla sijaitseva ikäihmisten hoivakoti. Tamminiityssä asut omassa tilavassa huoneessasi ja käytössäsi ovat viihtyisät yhteistilat sekä turvallinen piha-alue.

Yhteystiedot

Osoite

 • Tammitie 2

 • 64700 Teuva

 • Etelä-Pohjanmaa

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä: 48

  Vapaita paikkoja: Kyllä

  Huoneen koko: 25 m2

  Valmistunut: 2016

  Palveluseteli käy: Kyllä

  Ryhmäkodit: 4

 • Erikoisosaaminen: Muistisairaat
 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä hoivaa

Hoivakotimme tarjoaa asukkaalle turvallista ja ammattitaitoista hoivaa sekä mielekkään ja merkityksellisen arjen.
 Henkilökunta on läsnä ympäri vuorokauden. Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja ja laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma.

Story image

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Jokaisella asukkaalla on oma 25m2 huone, jossa on peruskalusteet ja WC/kylpyhuone - muuten asukkaat saavat sisustaa kotinsa itse. Hoivakodissa on neljä ryhmäkotia, jotka sijaitsevat kahdessa kerroksessa. Alakerran ryhmäkotien välillä on yhteinen oleskelu- ja ruokailutila sekä käynti omalle aidatulle piha-alueelle. Hoivakodissa on lisäksi asukkaille yhteinen viihtyisä saunaosasto.

Story image

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Attendon hoivakodeissa toteutetaan kuntouttavaa työ-otetta - ikäihmisen omia voimavaroja tukemalla hänen arjestaan voidaan tehdä aktiivisempaa ja mielekkäämpää, jolloin myös viriketoiminnalle on paremmat edellytykset. Toiminnan järjestämisessä kuuntelemme asukkaittemme toiveita ja huomioimme merkkipäivät sekä juhlapyhät. Sosiaalisiin voimavaroihin ja suhteisiin kiinnitetään päivittäin huomiota. Järjestämme myös viriketoimintaa, johon omaiset pääsevät säännöllisesti osallisiksi.

Tietoa meistä

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso täältä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää