Hyppää sisältöön

Attendo Tuulikki

Attendo Tuulikki on hoivakoti Torniossa. Tuulikki tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa ikääntyneille, sekä palveluasumista itsenäisemmin pärjääville ikäihmisille.

Yhteystiedot

Osoite

  • Keskikatu 11

  • 95400 Tornio

  • Lappi

  • Kartta

Tietoja

Story image

Oma koti

Kodin asunnot jakaantuvat kolmeen kerrokseen. Tehostettua palveluasumista tuotetaan ensimmäisessä kerroksessa yhteensä 12 asunnossa. Palveluasumista tuotetaan toisessa ja kolmannessa kerroksessa, molemmissa 11 asuntoa. Asunnot ovat pääsääntöisesti kooltaan 20 m2, mutta jokaisessa kerroksessa on myös yksi isompi 32 m2 asunto, johon on mahdollisuus tulla asumaan vaikkapa pariskuntana. Jokaisessa asunnossa on tilava wc/suihkutila ja asukkailla on käytössään viihtyisät yhteistilat.

Story image

Omannäköistä elämää

Arki Tuulikissa on asukkaittensa näköistä. Järjestämme säännöllisesti erilaista ohjelmaa asukkaiden mieltymysten mukaan, kuten musiikkia, kädentaitoja ja liikunnallisia harrasteita. Huomioimme toiminnassamme, juhlapyhät sekä merkkipäivät. Meille myös läheiset ovat aina lämpimästi tervetulleita.

Tietoa meistä

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso täältä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää