Hyppää sisältöön

Attendo Kutomokoti

Attendo Kutomokoti on Turussa sijaitseva hoivakoti, jossa tarjoamme hoivaa ikääntyneille. Asukkaiden apuna ja tukena on ammattitaitoinen hoivahenkilökunta ja jokaiselle muuttajalla laaditaan henkilökohtainen palvelusuunnitelma.

Yhteystiedot

Osoite

 • Kutomonkatu 1

 • 20100 Turku

 • Varsinais-Suomi

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä - 30

  Huoneen koko - 20,5-28,5 m2

  Valmistunut - 2019

  Hyvinvointialue - Varsinais-Suomen hyvinvointialue - Varha

  Vapaita paikkoja - Kyllä

 • Erikoisosaaminen : Muistisairaat
 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Oma koti

Kutomokoti sijaitsee aivan Turun keskustan tuntumassa ja Aurajoen läheisyydessä. Kulkuyhteydet kodille ovat erinomaiset, Fölin linjat P2 sekä 220 pysähtyvät suoraan kodin viereen ja linja-auto asema on ihan Kutomokodin läheisyydessä. Huoneiden koko vaihtelee 20,5-28,5 m2 välillä. Hoivakodissa on 30 asukashuonetta, joista kaksi soveltuu mm. pariskunnille. Hoivakoti toimii kahdessa kerroksessa ja molemmissa kerroksissa on ruokailutila sekä kaksi erillistä oleskelutilaa. Yläkerrassa on tilava parveke ja alakerrassa on pieni aidattu piha-alue. Asukkaiden käytössä ovat myös talon kuntosali sekä saunatilat. Kiinteistössä on myös YH-kotien hallussa olevia senioriasuntoja.

Oma fysioterapeutti

Arki hoivakodissamme on asukkaidensa näköistä. Korostamme kuntoutuksen ja aktiivisen arjen merkitystä, ja meillä työskentelee fysioterapeutti osana moniammatillisia tiimejämme. Fysioterapeuttimme vastaa siitä, että kuntouttava hoitotyö on osana arjen toimintoja ja että se perustuu asukkaan omiin voimavaroihin.

Fysioterapeutti ohjaa esimerkiksi liikunta- ja muistikuntoutusryhmiä ja vastaa siitä, että asukkaillamme on käytössään tarpeelliset ja oikeanlaiset apuvälineet. Fysioterapeutti vastaa myös asukkaittemme kuntoutussuunnitelmista sekä yksilöllisistä kuntoutustavoitteista.

Fysioterepeutti
Sini Aalto
puh. 041 730 8036
sini.aalto@attendo.fi

Carousel image

Asukashuone

Carousel image

Oleskelutila

Carousel image

Olohuone

Tietoa meistä

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso täältä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää